Red LKV

Maailma muuttui, alamme ei - ja meitä ärsytti

Joidenkin yritysten syntytarinat ovat vähän epätavallisia, kuten meillä.  Syntytarinaamme liittyi oleellisesti harmitus, pänniminen ja pääkipu. Nimittäin olimme jo pidemmän aikaa huomanneet, kuinka välitysala oli jäänyt ajastaan jälkeen. Sen käytännöt olivat vaikeita ja vanhanaikaisia – sekä meille että asiakkaillemme. Esimerkiksi sähköiset lomakkeet, netissä toimiva ajanvarauskalenteri ostajan, myyjän ja välitysliikkeen kesken ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa ovat itsestäänselvyyksiä monella alalla, mutta välitysalalla ei.

Olisimme voineet jatkaa nykyisellä tiellä, mutta sen sijaan meillä syntyi ajatus. Voisiko pääkivun kääntää johonkin positiivisempaan? Päätimme, että kyllä voi – ja näin syntyi Red LKV. Sen idea on yksinkertainen: tuoda Suomen parhaat välittäjät ja digitaalinen osaaminen saman katon alle. Näin asiakkaamme saa hyvät myyjät sekä digitaalisen osaamisen, jolla myytävä asunto saa verkossa maksimaalisen huomion.

Mutta se meistä. Haluaisimme että heität meille haasteen – oli asuntosi pieni tai iso, uusi tai vanha, keskustassa tai korvessa, me lupaamme saada sen myydyksi. Tai ainakin teemme kaikkemme. Tästä takuuna emme laskuta palkkiotamme, jos emme saa asuntoasi myytyä.

Yhteyshenkilöt

Hinnasto

Välityspalkkiomme on osakehuoneistoissa 3,72 % (sis. alv 24 %) asunnon velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut 150 euroa tai (ja ylimenevältä osalta) kulujen mukaan. Palkkio on kiinteistöissä 4,34 % (sis. alv 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Ei piilokuluja. Minimipalkkio on 3000 euroa. Mikäli emme saa kohdetta myytyä niin mitään kuluja ei myöskään peritä. Asunnon arvio myyntiä varten on aina maksuton. Toimitilojen arviointi sopimuksen mukaan.

Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa, ositusta tms. varten 300 euroa.

Kirjallinen arviokirjan teko ja asunto-osakkeen kauppakirjat 682 euroa ja kiinteistöjen arviokirja ja kauppakirjat 992 euroa. Lisäksi veloitetaan mahdolliset asiakirja- ja selvittelykulut. Muut asiakirjat sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Vastaamme nopeasti.

Ota yhteyttä