Rivitalo · 249 000 €

Yläjuoksu 6 02920 Espoo

100,0 m2, 4 huonetta

Nyt vapautumassa tilava ja valoisa rivitaloyhtiön helmi! Avara eteinen toivottaa jo sisääntullessa tervetulleeksi! Oikealta löytyy vaatehuone, minne saa takit kätevästi katseelta piiloon. Vasemmalta löytyy tilava ruokailutila, mikä jatkuu keittiönä. Keittiö puolestaan avautuu valoisaan ja tilavaan olohuoneeseen, josta on käynti myös tilavalle takapihalle. Alakerran wc:n yhteydessä on pesutornille tilaa.

Yläkerrasta löytyy tämän asunnon erikoisuus: yli 20 m2 lasitettu terassiparveke! Tämä tila on todellakin yksi lisähuone ja toimii hulppeana vilpolana, olohuoneen jatkeena tai harrastetilana! Yläkerrassa on toki kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone, sekä toinen wc ja sauna. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon kaapistojen, vaatehuoneen ja varastokomeron muodossa.

Tämä taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön ja lämmitys sisältyy jo vastikkeeseen. Vastikkeeseen kuuluu myös laajakaistamaksu. Asuminen yhtiössä on kulujen puolesta erittäin houkuttelevaa hoitovastikkeen ollessa vain 3,40 €/m2/kk! Niipperin alueella on kerraan mainiot ulkoilumaastot ja bussipysäkille matkaa on n. 500 metriä. Autoilevalle asukkaallekin on hyviä uutisia: yhtiöstä mahdollista tiedustella kahta autopaikkaa käyttöönsä!

Kiinnostuitko? Teemme tällä hetkellä tähän kohteeseen yksityisesittelyitä joustavasti. Tervetuloa tutustumaan siis varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous kodillesi räätälöitynä!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.