Kerrostalo · 165 000 €

Vuollemutka 4 01600 Vantaa

60,0 m2, 2 huonetta

Nyt heti vapaa, toimivapohjainen kaksio tarjolla omalla tontilla sijaitsevasta taloyhtiöstä! Hissitalon kolmannen kerroksen asunto ja hissiin on esteetön kulku. Asunnon tilava keittiö on halutessasi helppo avauta suoraan olohuoneeseen ja tilaan mahtuu mukavasti ruokapöytä. Olohuone on helppo kalustaa mieleisellään tavalla. Säilytystilaa löytyy mukavasti: makuuhuoneessa on iso liukuovikaapisto ja eteisessä vaatekaappi sekä vaatehuone, joitten lisäksi yhtiön tiloista löytyy vielä kellarikomero. Asunnon kylpyhuone kauttaaltaan ja lattiat on uusittu 2020-2021.

Mainio sijainti, josta on kulkuyhteydet mm. Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentokentälle. Louhelan junaseisakkeelle vain muutaman minuutin kävelymatka ja bussipysäkit viereisellä kadulla. Lähellä palvelee Myyrmannin kauppakeskus kaikkine palveluineen. Tämä koti soveltuu mainiosti niin ensiasunnoksi kuin sijoituskäyttöönkin!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Kohdetta hoitaa Tommi Näsiaho, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi
Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio omasta asunnostasi. Saat tietää asuntosi käyvän hinnan, kattavaa tietoa myyntiajoista ja markkinatilanteesta sekä asunnonvaihtajalle henkilökohtaisesti suunnitellun asunnonvaihtotarjouksen!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.