Kerrostalo ·

Vuollemutka 4 01600 Vantaa

60,0 m2, 2 huonetta

Nyt heti vapaa, toimivapohjainen kaksio hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien ääreltä! Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja hissiin on esteetön kulku. Asunnon keittiö mahduttaa hyvin isommankin ruokapöydän ja laskutilaa löytyy vaativammankin kokkaajan tarpeisiin! Tilavasta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Säilytystilaa löytyy mukavasti: makuuhuoneessa on iso liukuovikaapisto ja eteisessä vaatekaappi sekä vaatehuone, joitten lisäksi yhtiön tiloista löytyy vielä kellarikomero. Asunnon kylpyhuone kauttaaltaan ja lattiat on uusittu 2020-2021.

Mainio sijainti, josta on kulkuyhteydet mm. Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentokentälle. Louhelan junaseisakkeelle vain muutaman minuutin kävelymatka ja bussipysäkit viereisellä kadulla. Lähellä palvelee Myyrmannin kauppakeskus kaikkine palveluineen.

Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Kohdetta hoitaa Tommi Näsiaho, p. +358 50 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Yhteydenotot ja tiedustelut arkisin Ma-Pe klo 10-17.

Service also in English! Inqueries during weekdays (Mon-Fri) between 10AM-5PM.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.