Kerrostalo · 189 000 €

Virpikuja 5 01360 Vantaa

89,0 m2, 4 huonetta

Nyt vapautumassa remontoitu, hyväkuntoinen saunallinen perheasunto kattavien palveluiden ääreltä! Erittäin maltillinen vastike, vain 295,36 €/kk sisältäen JO vesimaksut!

Asunnossa on tilavat makuuhuoneet, joihin mahtuu isommatkin sängyt varsin mukavasti. Kaappi ja säilytystilaa on jokaisen makuuhuoneen yhteydessä. Keittiö avautuu tilavaan olohuoneeseen ja näin sosiaalinen tila yhdistyy miellyttävästi samaksi tilaksi. Toiminnallisuutta edesauttaa kaksi erillistä wc:tä, joista toisen yhteydessä on kodinhoitotilaa ja mm. tilaa pyykinpesukoneelle ja vaikkapa kuivausrummullekin. Toisessa kylpyhuoneessa on puolestaan suihkut ja lisäksi kodin hengenluojana oma sauna!

Lähellä kaiken kattavat palvelut niin ruokakaupoista terveyspalveluihin! Hyvät ulkoilumaastot sekä kulkuyhteydet: Koivukylän junaseisakkeelle muutaman minuutin kävelymatka. Koulut ja useat päiväkodit myös lähialueella.

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio ja välitystarjous!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.