Kerrostalo · 0 €

Vilhonvuorenkuja 6 00500 Helsinki

17,0 m2, 1 huonetta

Tehokaspohjainen yksiö pysäyttävällä puistonäkymällä!

Asunto tuntuu neliöitään tilavammalta. Kodissa on keittokomero ja kylpyhuone. Iso ikkuna tuo asuntoon reilusti luonnonvaloa ja tekee huoneistosta valoisan.

Sijainti on paras mahdollinen; Sörnäisten kurvi ja sen kattavat palvelut sekä metro-, raitiovaunu- ja bussilinjat ovat muutaman korttelin päässä. Toisin sanoen asunto sijaitsee sivussa omassa rauhassaan poissa Kallion vilkkaimmasta osasta, mutta toisaalta saman osan palvelut ovat aivan lähellä

Sörnäinen on erityisesti nuorten aikuisten suosimaa trendikästä asuinaluetta. Kahviloita, ravintoloita, pikkuliikkeitä ja muita palveluita on runsaasti. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Asunnon vuokra on maltillinen. Vuokralainen hankkii asuntoon kotivakuutuksen. Asunnossa ei saa tupakoida. Vuokralaisella ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Vakituinen työpaikka tai riittävät tulot vaaditaan. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kk kuluttua vuokrasopimuksen solmimisesta. Kohde on vapaa 01.02.2020.

Vuokra-asuntoon järjestetään anoastaan sovittu yleinen esittely. Muita esittelyjä ei pidetä. Vuokralaishakemukset täytetään paikan päällä asunnon esittelyssä.
Pauli Paunonen
LKV, LVV
pauli.paunonen@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.