Paritalo · 289 900 €

Vesikkokuja 6 01450 Vantaa

106,0 m2, 5 huonetta

Turvalliselta Metsolan alueelta vapautumassa yksitasoinen paritalon puolikas! Tarvitsetko ylimääräisen huoneen työhuoneeksi? Tässä asunnossa on kolme makuuhuonetta sekä tunnelmallinen takkahuone isolla varaavalla takalla, mistä on käynti suojaisalle etelään suuntautuvalle pihalle, missä myös viime kesänä uusittu terassi. Asunto on siistissä kunnossa ja pohja on hyvä. Keittiö on toimiva, erillinen jääkaappi sekä pakastin ja ruokailutilaan mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä. Eteisessä on kaappitilaa sekä erillinen vaatehuone, makuuhuoneista löytyy myös säilytystilaa, asunnon yhteydessä on myös kylmä ulkovarasto. Ison kylpyhuoneen yhteydessä on pukuhuoneena toimiva tila. Erillinen wc tuo käytännöllisyyttä arkeen.

Metsolan alue on turvallista ja lapsiperheiden suosiossa. Talo sijaitsee päättyvän tien varrella, joten läpikulkuliikennettä ei ole. Vierestä avautuvat mahtavat ulkoilumaastot, kesäisin lenkkeilyä ja pyöräilyä varten, talvella pururadalla kulkee hiihtolatu. Korson palvelut ovat reilun kilometrin päässä, asemalle kävelee vartissa. Valtaväylät kulkevat lähellä, kulkuyhteydet ovat hyvät kuljitpa sitten julkisilla tai omalla autolla. Taloyhtiö on yhteisöllinen ja yhtiössä on tehty paljon huoltotöitä ja remontteja, katto on uusittu vuonna 2018.

Mikäli asuntoon kohdistuvan pääomalainan 16 152,48 euroa maksaa pois taloyhtiölle, rahoitusvastiketta ei tarvitse enää maksaa ja kuukausittainen hoitovastike on tällöin 339,20 euroa.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.