Kerrostalo · 185 000 €

Vesatie 3 04340 Tuusula

80,0 m2, 3 huonetta

Nyt on vapautumassa ainutlaatuisen näyttävästi remontoitu kolmio! Asunto ihastuttaa heti eteisaulaan astuttaessa: selkeäjakoinen läpitalon pohjaratkaisu, joka päästää luonnonvalon asuntoon helmeilevästi sisälle. Asunnossa voi kokea nauttivansa ylellisen hotellihuoneen attribuuteista: Tilava kylpyhuone on remontoitu vuosi sitten ja upean lämpimät sävyt ja valaisimet tekevät tästä todella ylellisen silmäterän. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin vaikkapa poreamme. Tilaa on myös pesutornille, niin halutessanne. WC-istuin on integroitu ja vastaikkaisella seinällä on laskutilaa ja erillinen pyykkikaappi, jotta pyykkihuolto on mahdollista tehdä siististi. Lattiassa on lattialämmitys.

Keittiö on myös remontoitu vuosi sitten, missä yhteydessä tilajärjestelyitä tehostettiin ja säilytystilaa sekä laskutilaa on nyt keittiössä hyvin! Integroitu astianpesukone on myös loogisesti sijoiteltu, siten että huuhtelupiste on heti vieressä. Induktiolieden molemmin puolin löytyy kätevästi laskutilaa ja liedessä on integroituna moderni alaspäin vetävä liesituuletin!

Makuuhuoneet ovat tilavat. Näihin mahtuu leveän sängyn ja yöpöytien lisäksi vieläpä esim. työpöytä hyvin.
Olohuone puolestaan aukeaa suoraan keittiöön ja lisäksi tilasta on käynti lasitetulle parvekkeelle, missä kelpaa nautiskella pitenevistä kevätilloista!

Käyttövesiputket on saneerattu yhtiössä ja lähivuosien korjaustarvelista ei sisällä merkittäviä remonttihankkeita ja tätä omalla vehreällä tontilla sijaitsevaa taloyhtiötä on hyvin hoidettu. HUOM: Huomasithan, että tässä taloyhtiössä SÄHKÖ sisältyy jo hoitovastikkeeseen!

Tämä unelmien koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Siispä tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.