Kerrostalo · 142 000 €

Venuksenkuja 3 01480 Vantaa

54,0 m2, 2 huonetta

Mikkolan upein kaksio putkiremontoidusta yhtiöstä tarjolla! Tämä kolmannen kerroksen valoisa ja viihtyisä kulmahuoneisto on väreiltään harmonisen vaalea. Parvekkeelta ja ikkunoista avautuu kesällä vehreät puistomaiset näkymät, eikä asunnosta ole suoraa näkymää muihin taloihin. Asunto on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2018 ja kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2014. Säilytystilaa on mukavasti eteisessä ja makuuhuoneessa, sekä lisäksi huoneistolle kuuluu kaksi häkkivarastoa.

Taloyhtiö on rauhallinen ja hyvin hoidettu, isoja remontteja on tehty vuosien varrella ja suurempia ei ole suunnitteilla lähivuosiksi. Päiväkoteja löytyy alueelta useita, Mikkolan koulu on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja ruokakauppojakin useita vieressä. Korson palvelut ja juna-asema ovat parin kilometrin päässä, linja-auto kulkee mm. Helsinkiin ja Tikkurilaan aivan vierestä. Ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla! Lenkkipolkuja, metsää ja hiihtolatuja on ympäristössä lukemattomasti.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.