Kerrostalo · 265 000 €

Venevalkamantie 7 02700 Kauniainen

65,0 m2, 3 huonetta

Tervetuloa Kauniaisiin, Manner-Suomen ystävällisimmän kuntaverotuksen pariin! Puitteet asumisen suhteen ovat vähintään yhtä mukavalla tolalla – nimittäin tämä valoisa, ylimmän kerroksen kaunis koti etsii uutta omistajaa! Modernien mukavuuksien taloyhtiö, rv. 2014, houkuttelee puoleensa ja mm. esteetön kulkeminen on huomioitu tässä hissitalossa mainiosti!

Itse asunto tulvii valoa ja heti sisään astuttaessa katse ohjautuu avokeittiön ja olohuoneen myötäiselle seinustalle sekä avariin ikkunoihin. Keskeltä olohuonetta on käynti erittäin tilavalle lasitetulle parvekkeelle, mistä on suoraan näkymät Lippajärvelle. Täällä kelpaa vaikka rauhoittua kesäiltana auringonlaskun äärellä omien löylyjen välissä. Tilava kylpyhuone käsittää nimittäin oman saunan – kyllä täällä kelpaa!

Pohjaratkaisu on neliömäärään nähtynä erittäin toimiva ja avokeittiön ja olohuoneen takaa löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on vielä oma vaatehuoneensa. Hoitovastike on vain 258,83 €/kk eikä isoja remonttihuolia ole näköpiirissä! Tämä yhtiö sijaitsee osaomistustontilla, josta asunnon tonttiosuus on lunastettavissa. Lunastuksen myötä tontin vuokravastikkeen maksuvelvoite päättyy. Lisätietoja saat suoraan välittäjältä.

Asunnon ostajalle on mahdollisuus ostaa asunnon oston yhteydessä oma autokatospaikka, á 10 000 euroa.

Tämä kokonaisuus on nähtävä! Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän kauniiseen ylimmän kerroksen kotiin, hulppeilla näkymillä! Tervetuloa yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.