Rivitalo · 349 500 €

Vaskikuja 5 01610 Vantaa

83,0 m2, 3 huonetta

Onko unelmiesi koti uutta vastaava, omalla tontilla sijaitseva moderni koti kaikille nykyajan herkuilla ja huokeilla ylläpitokuluilla? Saatoit juuri löytää etsimäsi!

Tämä koti tarjoaa uudelle omistajalleen kaikkea tätä ja enemmänkin! Eteinen toivottaa tervetulleeksi uuteen kotiisi! Lattia on kivilaattaa, ja heti vieressä sijaitsee yläkerran kylpyhuone, missä on mahdollista huuhtaista enimmät kurat kengistä tai tassuista pois. Oikealla avautuu olohuone sekä avokeittiö. Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä ja lieden vieressä on hyvin laskutilaa.

Ensimmäisenä olohuoneessa katseesi kiinnittyy kuitenkin melko varmasti korkeisiin ikkunoihin, jotka ulottuvat liki lattiasta kattoon. Kaikissa asunnon tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys eikä perinteisiä seinäpattereita ole enää tilaa rohmuamassa. Tämä mahdollistaa myös entistä paremman tilankäytön sekä yhä useampia sisustusvaihtoehtoja. Olohuoneesta on käynti näyttävälle, kauttaaltaan lasitetulla parvekkeelle mikä toimii mainiosti olohuoenen jatkeena.

Toimivuus on huomioitu myös alakerrassa, mistä löytyy erillinen wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Tilavasta makuuhuoneesta on käynti omalle lasitetulle terassille. Säilytystilaakaan ei ole unohdettu: kaikista huoneista, eteisestä ja alakerran aulasta löytyy säilytyskaapit, minkä lisäksi asunnolle kuuluu kaksi omaa varastoa, 6+5 m2!

Kerroinko jo että hoitovastike on vain 200,00 €/kk? Yhtiö kuuluu lisäksi kaukolämpöön eli lämmitys kuuluu jo vastikkeeseen ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla on kustannustehokas sekä ekologinen ratkaisu!

Lähipalvelut kaupoista ja päiväkodeista lähtien ovat mainiot – julkisista kulkuyhteyksistä puhumattakaan! Mutta autoilevaakaan asukasta ei ole unohdettu: asunnon käytössä on tilava pysäköintipaikka, mihin siististi pysäköimällä saa halutessaan kaksikin autoa parkkeerattua. Lisäksi ajan hengen mukainen ajattelu näkyy jo valmiuksissa: hybridiautoa voit ladata omalla pistokepaikalla 15,00 €/kk!

Kauppakeskus Myyrmannin palvelut sijaitsevat reippaan 15 minuutin kävelymatkan päässä, mistä myös junayhteys esimerkiksi Helsingin, lentokentän ja Tikkurilan suuntiin. Helsinkiin junalla pääsee hieman reilusssa 15 minuutissa ja nykyinen AB-vyöhyke tekee myös julkisesta matkustamisesta kevyempää kukkarolle!

Ulkona liikkujaakin hellitään: läheltä löytyy lukuisia harrastemahdollisuuksia mm. jenkkifutiksesta, petankista ja koripallosta ratsastukseen sekä lähellä sijaitsee niin Vetokannaksen maauimala, Jokiuoman puisto, Keskuspuisto kuin Malminkartanon täyttömäen kuuluisat portaat!

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.