Rivitalo · 197 000 €

Vanhaistentie 12 00420 Helsinki

97,0 m2, 4 huonetta

Nyt vapautumassa tilava ja valoisa Kannelkylän rivitaloyhtiön helmi paraatipaikalla! Asunnon alakerrassa on avara keittiö, josta löytyy kotikokkien riemuksi myös hyvin laskutilaa. Keittiö avautuu valoisaan ja tilavaan olohuoneeseen, ja väliin mahtuu isompikin ruokapöytä. Alakerrasta on käynti suojaisalle takapihalle, erilliseen wc:hen sekä suojaisalle takapihalle. Yläkerrassa puolestaan on lisäksi kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna sekä parveke. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon kaapistojen, vaatesyvennyksen ja erillisen ulkovaraston muodossa. Tämän yhtiön asuntojen pohjaratkaisut ovat joustavasti muunneltavissa – kysy vaikka välittäjältä lisää!

Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön ja lämmitys sisältyy jo vastikkeeseen. Vastikkeeseen kuuluu myös vesimaksut sekä laajakaistamaksu. Autopaikkatilannekin yhtiössä on poikkeuksellisen hyvä, joskin lähialueen kulkuyhteydet ovat mainiot moneen kulkusuuntaan, mm. junalla Helsinkin keskustaan 13 minuutissa! Lisäksi läheltä löytyvät niin koulut ja päiväkodit kuin päivittäistavarapalvelut ja mm. kauppakeskus Kaaren kaiken kattavat palvelut sijaitsevat reilun kilometrin päässä!

Ulkoilevalle ja harrastavalle perheelle mitä mainioin sijainti: tennis-, futis- ja lätkäkentät sekä juoksu- ja hiihtomaastot aivan kotioven nurkilla! Keskuspuistoon myös lyhyt matka! Lisäksi hevostalli, kiipeilyhalli, kuntosali, jäähalli ja myös Energia Areena, uimahalli ja urheilupuisto sijaitsevat varsin lyhyen matkan päässä.

Kiinnostuitko? Teemme tähän kohteeseen yksityisesittelyitä joustavasti. Tervetuloa tutustumaan siis varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous kodillesi räätälöitynä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.