Paritalo · 319 000 €

Vanha Nurmijärventie 29 01670 Vantaa

81,0 m2, 3 huonetta

Nyt on palaset kohdillaan! Tässä 2004 valmistuneessa paritaloasunnossa on tyylikkäät puitteet, oma tontti ja varsinainen hoitovastike vain hieman yli 200 euroa kuukaudessa!

Edessäsi aukeaa selkeä pohjaratkaisu, jossa keittiöstä on hyvin yhteys olohuoneeseen. Olohuoneen ja keittiön välinen ruokailutila mahduttaa muuten isommankin ruokailijajoukon niin halutessanne! Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä, kaapeista löytyy hyvin säilytystilaa, laskutilaa löytyy leivontaakin varten.

Alakerrassa on myös tilava, erillinen vieras-wc. Olohuoneesta puolestaan on käynti valoisalle kesäpihalle. Täällä kelpaa nauttia säästä vaikkapa grilliherkkujen ja hyvän seuran parissa!

Yläkerrassa sijaitsee kaksi reilunkokoista makuuhuonetta sekä isompi, tunnelmallinen kylpyhuone, jonka yhteydessä on kodin hengenluojana toimiva sauna! Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle.

Asunnon käytössä on tämän lisäksi ulkovarasto sekä saatavilla on myös kaksi autopaikkaa. Lähistöltä löytyy mm. ruokakauppa, päiväkoteja, Vetokannaksen maauimala, urheilupuisto, Vantaanjoen upeat vehreät ulkoilumaastot ja n. 1,8 kilometrin kävelymatkan päässä Martinlaakson junaseisake.

Tämä taloyhtiö sijaitsee siis omalla tontillaan. Hoitovastikkeen lisäksi yhtiössä on kerätty korjausvastiketta n. 40e/kk. Lämmitysmuotona on suorasähkö. 2020 asennettu ilmalämpöpumppu kuuluu kauppaan. Keskimääräinen sähkölasku on ollut myyjällä n. 100 euroa kuukaudessa siirtoineen (sis. lämmityksen + käyttösähkön). Yhtiön korjaustarvesuunnitelma on kirjoitettu auki myynti-ilmoitukseen – löydät sen alempaa tältä samalta sivulta.

Tässä on mainiot puitteet nautittavaksi – kukaties juuri Teidän seuraava kotinne on löytynyt? Tämä ihastuttava koti vapautuu joustavasti siispä tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-postitse: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.