Kerrostalo · 152 500 €

Vanamontie 4 01350 Vantaa

59 m2, 2 huonetta

Tervetuloa Vanamontielle putkiremontoituun taloyhtiöön.

Asunnossa on järkevä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja isot ikkunat. Koti sijaitsee 2. asuinkerroksessa. Olohuoneesta, makuuhuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta on miellyttävät näkymät taloyhtiön pihalle ja keittiöstä on näkymät puistoon. Lasitetun parvekkeen ilmansuunta on länsi, joten parvekkelta pääsee nauttimaan iltapäivä- / iltaauringosta.

Huoneiston viihtyisässä keittiössä on poikkeuksellisen paljon tilaa kotikokin ruoanlaittoon. Kodin kylpyhuoneessa on leveä ikkuna ja paikka pesutornille. Säilytystiloina toimivat huoneiston kaapistojen lisäksi kodin vaatehuone ja taloyhtiön säilytystilat. Tämä kaksio on ideaali esimerkiksi pariskunnalle tai yksinasuvalle.

As Oy Vanamontie on malliesimerkki taloyhtiöstä. Yhtiö on hyvin hoidettu ja isoja remontteja on tehty tasaisin väliajoin. Näistä merkittävin on vuosina 2011-2013 tehty putkiremontti. Yhtiö on oma idyllinen yhteisönsä. Vanamontiellä olisi todellakin kiva asua!

Koti sijaitsee rauhallisella Simonmetsän alueella. Sijainti on loistava, sillä lähikaupat, koulut ja päiväkodit ovat helpon kävelymatkan päässä. Lähialueella on paljon liikuntamahdollisuuksia, kuten ulkoilureittejä, urheilupuisto, kuntosali ja uimahalli. Hyvät liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua bussilla, junalla tai omalla autolla; lentokentälle vain noin 10 min ajomatka.

Yhteydenotot ja esittelypyynnöt:
Noora Ruippo
LKV, LVV, KiAT
040 962 6659
noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.