Rivitalo · 275 000 €

Valkamanpelto 3 02780 Espoo

63,0 m2, 3 huonetta

Erinomainen rivitalokoti ilman remonttihuolia ja kompromisseja.

Tässä vuonna 2017 valmistuneessa ja YIT:n rakennuttamassa huoneistossa on kaikki oleellinen: uudenkarheat rakennusmateriaalit, rauhaisa sijainti ja järkevä pohjaratkaisu. Huoneistokohtainen tonttiosuus on lunastettu, joten uusi omistaja ei joudu maksamaan tonttivastiketta.

Kodin keittiössä on hyvin kaappi- ja työtilaa. Valoisassa olohuoneessa on isot ikkunat ja ranskalainen parveke. Olohuoneesta ja asunnon makuuhuoneista näkymä avaralle nurmelle ja joelle. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone sekä oma sauna. Kaikki edellämainitut huoneet sijaitsevat kätevästi toisessa kerroksessa. Alakerran eteinen on tilava ja säilytystilaltaan käytännöllinen. Kylpyhuoneessa ja eteisessä on mukavuuslattialämmitys. Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan koneellisena tulo- / poistoilmanvaihtojärjestelmänä. Säilytystiloina uudella asukkaalla on kaapistot, kylmä huoneiston edustalla sijaitseva varasto sekä erillisessä rakennuksessa sijaitseva lämmin irtainvarasto. Huoneistossa on valmiina ilmanlämpöpumppu viilennykseen.

Kodin aidatulle terassille paistaa aamu-aurinko (itään päin). Asunnossa on vielä rakennuttajan 10-vuotisvastuuta jäljellä.

Kauklahti on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, jossa on monia ulkoilu-, liikunta ja harrastemahdollisuuksia. Alue rakentuu ja kehittyy entisestään. Kauklahden palvelut sekä rautatieasema ovat noin 1 km päässä. Lähistöllä koulu ja useita päiväkoteja. Huoneiston myynnin yhteydessä on mahdollista ostaa kaksi autokatospaikkaa 5 500,00 € per paikka. Omalla autolla matka-aika Helsingin keskustaan on vain noin 25 minuuttia.

TILANTEEN VUOKSI ASUNTOON JÄRJESTETÄÄN TOISTAISEKSI AINOASTAAN YKSITYISESITTELYJÄ. MYÖS REAALIAIKAINEN ETÄESITTELY VIDEON VÄLITYKSELLÄ MAHDOLLINEN.

Myynti, kohteen tiedot ja esittelyjen sopiminen:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.