Kerrostalo · 239 000 €

Vähäntuvantie 2 00390 Helsinki

68,0 m2, 3 huonetta

Tarjolla täysin remontoitu, joustavasti vapautuva, erittäin hyväpohjainen kolmio putkiremontoidusta yhtiöstä!

Olohuoneeseen suoraan avautuvaan keittiöön on toteutettu hyvin kaappitilaa ja mm. uuni on sijoitettu ergonomisesti korkeammalle. Tilava jää- ja pakastinkaappi mahduttavat hyvin perheen ruokaostokset.

Makuuhuoneet ovat neliöihin suhteutettuna tilavat, leveämmätkin sängyt sopivat huoneisiin hyvin. Asunnon kylpyhuone on puolestaan kauttaaltaan uusittu putkiremontin yhteydessä 2019 ja samalla myös kylpyhuoneen tilaratkaisuja on saatu tehostettua entisestään. Tämä tyylikäs ja lämminhenkinen koti sijaitsee hissitalon 1. kerroksessa.

Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Näkymät asunnosta miellyttävät silmää, nimittäin asunnosta avautuu avaran puistomaiset näkymät. Avarat näkymät korostuvat ilta-aurinkoon suuntautuvalla parvekkeella, mistä avautuu kenties koko Konalan suurin piha-alue. Pihamaa siinä missä itse taloyhtiökin on hyvin hoidettu vuosien saatossa, mikä näkyy myös yhtiön ylläpidossa: Hoitovastike on vain 258,40 €/kk (3,80 €/m2)!

Yhtiön tiloissa sijaitsee kellarivarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pesutupa ja sauna. Putkiremontin yhteydessä on uusittu myös salaojat ja huomioitu sähköautojen lataustarpeet tulevaisuudessa. Lähistöllä puolestaan mainiot ulkoilumaastot sekä kulkuyhteydet niin bussilla kuin vartin kävelymatkan päässä sijaitsevalla junallakin!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kodinvaihtotarjous suoraan välittäjältä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.