Rivitalo · 289 000 €

Uusiraja 5 01350 Vantaa

90,0 m2, 4 huonetta

MAHDOLLISUUS! Tämä asunto on sijaitsee OMALLA tontilla, kuuluu KAUKOLÄMPÖÖN eli lämmitys sisältyy jo hoitovastikkeeseen ja vastike on VAIN 375,50 €/kk! Vapautuu tarvittaessa nopeastikin! Asuintilat sijaitsevat yhdessä tasossa mikä osaltaan lisää tilan tuntua. Asunnon olohuone on kodin keskiössä, mistä aukeaa heti vieressä oleva ruokailutila ja keittiö. Olohuoneesta on myös käynti omalle takapihalle ja kokoa on yhtiöjärjestyksen mukaan n. 103 m2! Makuuhuonet sijaitsevat miellyttävästi irrallaan toisistaan ja näin jokaiselle asuttajalle jää omaa rauhaa. Elämisen arkea helpottaa myös osaltaan kaksi wc:tä. Säilytystilaa on lisäksi hyvin niin makuuhuoneissa kuin eteisessäkin. Lisäksi yhden huoneen yhteydestä löytyy vaatehuone ja takapihan perukoilla on varsin tilava viileä ulkovarasto.

Kulkuyhteydet ovat hyvät, bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä, Leinelän ja Hiekkaharjun juna-asemille on noin 1,5km matka. Lentokentälle ja Jumboon ajaa kymmenessä minuutissa, Tikkurilan kattavat palvelut ovat parin kilometrin päässä. Ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, hiihtolatu ja lenkkipolut kulkevat melkein oven edestä, lähistöllä on myös uudet Möskärin portaat sekä koirapuisto. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja.

Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tommi Näsiaho, LKV, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.