Kerrostalo · 277 000 €

Unikkotie 16 01300 Vantaa

70,0 m2, 3 huonetta

Nyt tarjolla putkiremontoitu kolmio aivan Tikkurilan keskustasta!

Yhtiössä valmistunut laaja-alainen peruskorjaus 2017, minkä yhteydessä mm. julkisivut ja putket uusittu kauttaaltaan. Oma tontti, hoitovastike vain 273,74 €/kk!

Itse asuntoa on pintaremontoitu vastikään. Eteisessä tyylikäs kivilaattalattia ja vaatehuone on kätevästi heti samassa yhteydessä – tyylikkäästi liukuovien taakse kätkettynä. Lisäksi eteisessä on tilava liukuovikaapisto myös säilytystä varten. Keittiössä on hyvin kaappi- ja laskutilaa vaativammankin kokin tarpeisiin. Makuuhuoneet ovat puolestaan tilavat, molemmista löytyy säilytyskaapistoja ja valoisasta olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Koko huoneiston levyisellä isolla lasitetulla parvekkeella voi ihastella vaikkapa auringonlaskua!

Toiseen makuuhuoneeseen on mahdollista avata käynti eteisestä ja asunto on mahdollista muuttaa vaikkapa kolmen huoneen soluasunnoksi pienillä muutoksin.

Alueen lähipalvelut ovat huippuluokkaa: Tikkurilan keskustasta löytyy kaikki mahdollinen kaupoista ravintoloihin ja apteekkeihin saakka. Tien toisella puolella on Prismakeskus ja Tikkuraitti kulkee korttelin päässä. Kauppakeskus Tikkuri, K-Citymarket, Dixi ja juna-asema puolestaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä!

Tervetuloa tutustumaan esittelyyn varaamalla oma henkilökohtainen aikasi välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi – Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.