Kerrostalo · 239 000 €

Unikkotie 14 01300 Vantaa

63,0 m2, 3 huonetta

NYT MYYDÄÄN Tikkurilan ytimestä upea kolmiokokonaisuus hyvin hoidetusta yhtiöstä! Tosiaan, tässä harvinaisuudessa loksahtaa niin monta palasta kohdilleen, että harmiksemme toteamme, että tästä on uudeksi kodiksi vain yhdelle onnelliselle ostajalle!

+ Linjasaneeraus tehty 2017 (muk. luk. sähkönousut + putket + kylpyhuoneet)
+ Julkisivut, ikkunat 2010, katto pinnoitettu 2012
+ Hissi, esteetön kulku
+ Oma tontti
+ Hoitovastike vain 289,80 e/kk
+ Ilmalämpöpumppu
+ Kävelymatka Tikkurilan kaikkiin palveluihin ja juna-asemalle

Itse asunto on kauttaaltaan remontoitu muutama vuosi sitten. Erityistä luksusta kerrostaloasumiseen tarjoilee ilmalämpöpumppu, minkä avulla etenkin kesähelteillä voit huolehtia siitä, että asunnossa on sinun toivomalla tavallasi viileää!

Huoneiston remontin yhteydessä säilytystilaa on tehostettu ja vaatehuone on muuntunut tilavaksi liukuovikaapistoksi ja keittiön puoleiselle seinälle on saatu upotettua tilava side-by-side -jääkaappipakastin jääpalakoneineen sekä lisää kaappitilaa! Tyylitellyt pinnat ja yksityiskohdat tarkoittavat sitä, että uuden omistajan ei tarvitse kuin nautiskella olostaan, vaikkapa tilavalla lasitetulla parvekkeella!

Yhtiö sijaitsee omalla tontilla, korttelin päässä kävelybulevardista. Idyllinen sijainti tuo tullessaan huippuluokan lähipalvelut: Tikkurilan keskustasta löytyy kaikki mahdollinen kaupoista ravintoloihin ja apteekkeihin saakka. Tien toisella puolella on Prismakeskus ja Tikkuraitti kulkee on korttelin päässä. Kauppakeskus Tikkuri, K-Citymarket, Dixi ja juna-asema puolestaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä!

Tervetuloa siis tutustumaan yksityisesittelyyn varaamalla oma henkilökohtainen aikasi välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi – Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.