Kerrostalo · 269 000 €

Unikkotie 14 01300 Vantaa

63,0 m2, 3 huonetta

Toiveissa unelmien koti palveluiden ääreltä, putkiremontoidusta hissitalosta, mikä sijaitsee omalla tontilla? Saatoit juuri löytää etsimäsi!

Tosiaan, tässä harvinaisuudessa loksahtaa niin monta palasta kohdilleen, että harmiksemme toteamme, että tästä on uudeksi kodiksi vain yhdelle onnelliselle ostajalle! Unikkotie 14:n yhtiössä on linjasaneeraus (muk. luk. sähkönousut + putket + kylpyhuoneet) uusittu 2017 vuonna.

Yhtiössä on hissi ja esteetön kulku asunnolta aina ulko-ovelle saakka! Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja hoitovastike on vain 289,80 €/kk! Lisäksi yhtiön julkisivut ja ikkunat on remontoitu 2010, vesikatto pinnoitettu ja lämmönsiirrin uusittu 2012. Ei päätettyjä korjauksia!

Itse asunto on kauttaaltaan remontoitu muutama vuosi sitten. Erityistä luksusta kerrostaloasumiseen tarjoilee ilmalämpöpumppu, minkä avulla etenkin kesähelteillä voit huolehtia siitä, että asunnossa on sinun toivomalla tavallasi viileää!

Huoneiston remontin yhteydessä säilytystilaa on tehostettu ja vaatehuone on muuntunut tilavaksi liukuovikaapistoksi ja keittiön puoleiselle seinälle on saatu upotettua tilava side-by-side -jääkaappipakastin jääpalakoneineen sekä lisää kaappitilaa! Tyylitellyt pinnat ja yksityiskohdat tarkoittavat sitä, että uuden omistajan ei tarvitse kuin nautiskella olostaan, vaikkapa tilavalla lasitetulla parvekkeella!

Idyllinen sijainti puolestaan näkyy siinä, että lähipalvelut ovat huippuluokkaa: Tikkurilan keskustasta löytyy kaikki mahdollinen kaupoista ravintoloihin ja apteekkeihin saakka. Tien toisella puolella on Prismakeskus ja Tikkuraitti kulkee on korttelin päässä. Kauppakeskus Tikkuri, K-Citymarket, Dixi ja juna-asema puolestaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä!

Tämä asunto myydään toistaiseksi vuokrattuna, hyvässä yhtiössä vuokratuotto erittäin houkutteleva 4,2%! Vuokrasopimus on mahdollista esittää irtisanottavaksi ostotarjousvaiheessa.

Tervetuloa siis tutustumaan yksityisesittelyyn varaamalla oma henkilökohtainen aikasi välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi – Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.