Kerrostalo · 349 000 €

Ulvilantie 19 00350 Helsinki

64,0 m2, 3 huonetta

Munkkivuoren tunnetuimman kadun varrelta on nyt vapautumassa kaunis ja valoisa kolmio hissitalon neljännestä kerroksesta! Asunto ihastuttaa heti ensi askeleista lähtien: pohja tuntuu nopeasti neliöitään suuremmalta ja olohuoneen keskeltä parvekkeelle johdattavat pariovet toimivat todellisena katseenvangitsijoina! Näkymät ovat poikkeuksellisen viehättävät, nimittäin lounaaseen suuntautuvalta parvekkeelta on avoimen vehreät, puistomaiset maisemat fiilisteltävänänne!

Asunnon keittiössä on säilytystilaa sekä laskutilaa hyvin! Astianpesukoneelle on varaus kätevästi heti huuhtelupisteen vieressä.

Putkiremontin yhteydessä kunnostettu kylpyhuone käsittää mm. pesukoneen, joka sisältyy kauppaan. Kylpyhuoneeseen on mahdollista mahduttaa kalusteita uudelleenjärjestelemällä pesutorninkin. Tilasta johtaa kulku suoraan keittiöön, mikä on niin halutessaan helppo sulkea ja ottaa seinäpinta käyttöön.

Makuuhuoneet ovat oivallisen kokoiset, mahduttaen hyvin parisängyt yöpöytineen. Tilajako on toteutettu muutenkin fiksusti, nimittäin makuuhuoneitten väliin jää vaatehuone mikä on omiaan eristämään ääntä.

Isolla vehreällä tontilla sijaitseva taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiössä on lähes 300 asuntoa ja näin ollen yhtiö hyötyykin koostaan, mm. taloyhtiölaajakaista ja vesimaksut sisältyvät kokonaisuudessaan jo hoitovastikkeeseen sekä piha-autopaikoista ei kesäaikana peritä maksua. Lisäksi yhtiöllä on vuosittain yli 76 000 euron edestä vuokratuloja.

Kulkuyhteydet ovat hyvät ja rakenteilla olevan Raidejokerinkin lähin pysäkki tulee n. 10 min kävelymatkan päähän. Asunto on aivan A-vyöhykkeen pohjoislaidalla, mitä voi halutessaan jopa hyödyntää julkisilla matkustaessaan. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on puolestaan Suomen vanhin ostoskeskus eli Munkkivuoren Ostari, mistä löydät laajat peruspalvelut mm. ruokakauppojen, ruokaravintoloiden, pukeutumisliikkeiden ja apteekin muodossa!

Tämä ihastuttava koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Siispä tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.