Kerrostalo · 307 000 €

Ulvilantie 17 00350 Helsinki

49,0 m2, 2 huonetta

Munkkivuoren tunnetuimman kadun varrelta on nyt vapautumassa kaunis ja valoisa kaksio nopeimmalle! Asunto ihastuttaa heti ensi askeleista lähtien: selkeäjakoinen pohjaratkaisu tuntuu nopeasti neliöitään suuremmalta ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, mikä osaltaan korostaa tilan tuntua. Näkymät parvekkeelta ovat poikkeuksellisen viehättävät, nimittäin länteen suuntautuvalta parvekkeelta on avoimen vehreät, puistomaiset maisemat fiilisteltävänänne!

Asunnon harkittu värimaailma detaljeineen, tyylikkäät taulukiskot, kiskovalaisimet ja kalanruotoparketti ovat kaikki ammattilaisen valikoimia yksityiskohtia, joista pääset nauttimaan! Asunnon keittiössä on säilytystilaa sekä laskutilaa hyvin! Integroitu astianpesukone on kätevästi heti huuhtelupisteen vieressä. Keittiössä on näyttävä taustavalaisu. Täyskorkea jääpakastinkaappi sekä korkea ruokakaappi ovat hyvin sommiteltu ja ruokapöydällekin jää keittiöön tilaa.

Putkiremontin yhteydessä kunnostettu kylpyhuone on tyylikkäine vaaleine pintoineen harmoninen tila. Allaskaluste ja peilikaappi sointuvat tilan rytmiin. Tilaa on myös pyykkihuollolle pyykkikaapin ja pesukoneen muodossa.

Makuuhuone on oivallisen kokoinen, mahduttaen hyvin parisängyn yöpöytineen. Tilajako on toteutettu muutenkin fiksusti, nimittäin makuuhuoneessa on koko seinustallinen säilytystilaa, kätevästi liukuovien takana.

Isolla vehreällä tontilla sijaitseva taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiössä on yli 200 asuntoa ja lämmityskulujen tehostamista varten yhtiö on käynnistänyt energiaremontin. Remontissa taloyhtiö siirtyy kaukolämmöstä maalämpöön. Samassa yhteydessä asennetaan aurinkopaneleita sekä ja lämmöntalteenotto (LTO). Velkaosuutta on määrä hoitaa hoitolainana ja maksaa säästyneillä lämmityskuluilla takaisin. Lisäksi yhtiöllä on vuosittain yli 60 000 euron edestä vuokratuloja.

Kulkuyhteydet ovat hyvät ja rakenteilla olevan Raidejokerinkin lähin pysäkki tulee 15 min kävelymatkan päähän. Asunto sijaitsee lähellä A-vyöhykkeen pohjoislaitaa, mitä voi halutessaan jopa hyödyntää julkisilla matkustaessaan. Jokusen minuutin kävelymatkan päässä on puolestaan Suomen vanhin ostoskeskus eli Munkkivuoren Ostari, mistä löydät laajat peruspalvelut mm. ruokakauppojen, ruokaravintoloiden, pukeutumisliikkeiden, apteekin ja terveyspalveluiden muodossa!

Ulkoilumaastot hellivät täällä asuvaa: Merenrantaan on n. 10 minuutin kävely, ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia löytyy lähistöltä niin golfista keilaukseen kuin squashista frisbeegolfiin! Tämä ihastuttava koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri sinun! Siispä tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.