Kerrostalo · 205 000 €

Törmäniityntie 11 02710 Espoo

87,0 m2, 4 huonetta

Viehättävä ja tunnelmallinen koti hakusessa? Kenties löysit juuri etsimäsi! Tämä näyttävä kokonaisuus vapautuu uuden omistajan käyttöön joustavasti. Itse asunto on ihanan valoisa, ikkunoita on kolmeen eri ilmansuuntaan ja pohjaratkaisu on oivallisesti toteutettu: kaikki makuuhuoneet sijaitsevat irrallaan toisistaan. Näin jää jokaiselle asukkaalle myös omaa rauhaa. Alkuperäisessä pohjaratkaisussa on ollut vielä yksi makuuhuone olohuoneen toisella ikkunaseinällä ja tämä alkuperäinen huonejako on toki pienellä vaivalla mahdollista palauttaa ennalleen niin halutessanne!

Arkea ja aamutoimia puolestaan helpottaa kylpyhuoneesta eriytetty wc. Säilytystilaakaan ei ole unohdettu: makuuhuoneissa on kaapistot, eteisessä iso liukuovikaapisto ja laitimmaisessa makuuhuoneessa on oma vaatehuone.

Kaunis ja ilmeikäs keittiö on hyvin suunniteltu: integroidun astianpesukoneen vierestä löytyy huuhtelupiste, induktiolieden vieressä on laskutilaa, säilytyskaappeja on hyvin sekä yhtenäistä laskutilaa löytyy vaikka vaativampaankin leivontaan.

Tämä yhtiö sijaitsee omalla tontillaan, yhtiössä on taloyhtiölaajakaista sekä yhtiö on VELATON. Pihapaikkojen lisäksi yhtiössä myös 8 kpl autotalleja, joita mahdollisuus vuokrata yhtiöltä. Lähistöllä Lippajärvi uimarantoineen sekä mainiot ulkoilumaastot sekä mainiot bussiyhteydet useaan eri suuntaan.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin joko yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntonne myymättä? Pyydä veloitukseton välitystarjous teidän kodillenne räätälöitynä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.