Rivitalo · 289 000 €

Terhotie 2 01710 Vantaa

97,0 m2, 4 huonetta

Onko unelmien kotisi vastikään kauttaaltaan remontoitu? Oma piha? Entäpä sauna, pari wc:tä ja kukaties vielä omalla tontilla kaukolämpöyhtiöstä? Jos checkboxasit nämä, saatoit löytää etsimäsi!

Tämä asunto on remontoitu lattiasta kattoon 2020-2021 välisenä aikana. Omaa takapihaa (ihan liitekartan mukaankin) löytyy rapiat 40 m2! Tämä oiva perheasunto vapautuu tarpeisiinne joustavasti.

Asunnon tilajako on oivallinen: alakerran keskiössä on olohuone ja olohuoneeseen avautuva keittiö. Remontin yhteydessä asunnon portaat on uusittu ja nykyiset Lappiportaan portaat ovat edeltäjiään käytännöllisemmät sekä avartavat tilaa upealla tavalla! Alakerrasta on käynti lounaaseen suuntautuvalle terassipihalle, jossa voit kesäisin nauttia auringosta koko päivän.

Yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet sekä erittäin tyylikäs saunaosasto. Saunasta on suoraan käynti omalle parvekkeelle, mihin voi pistäytyä löylyjen välissä vilvoittelemaan!

Erittäin hyvin ylläpidetty ja hoidettu taloyhtiö! Kaukolämpöön kytketty yhtiö, eli lämmityskulut sisältyvät jo hoitovastikkeeseen!

Lenkkeilymaastot ja urheilumahdollisuudet ovat loputtomat. Päiväkoteja on alueella useita ja koulut ovat kävelyetäisyydellä, mm. Pähkinärinteen alakoulu ja Hämeenkylän yläkoulu. Lähistöllä palvelee myös Pähkinärinteen ostoskeskus ja alle 10 min ajomatkan päässä Myyrmäen ja Myyrmannin kaiken kattavat palvelut! Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan, nimittäin valtaväylät kulkevat lähistöllä ja Helsinkiinkin pääsee kulkemaan nopeasti autolla tai julkisen liikenteen turvin. Autoilevalle perheelle hyviä uutisia: autopaikkoja on tarjolla useampiakin.

Olisiko uusi kotinne tässä? Ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tommi Näsiaho, LKV, p. 040 468 2808 ja tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in English!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.