Kerrostalo · 375 000 €

Tammistonkatu 15 01520 Vantaa

106,0 m2, 5 huonetta

Muuttovalmis viiden huoneen koti halutulta Tammiston alueelta.

Tässä avarassa vuonna 2006 valmistuneessa kerrostalohuoneistossa on äärimmäisen käytännöllinen pohjaratkaisu. Tilavassa keittiössä on reilusti kaappitilaa ja paikka isommallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneesta käynti viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät kaakkoon taloyhtiön pihalle. 4 makuuhuonetta toimivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten ison perheen tarpeisiin tai useammaksi työhuoneeksi. Kylpyhuoneen yhteydessä on kodin oma sauna. Huoneistossa on lisäksi erillinen wc.

Näin uudessa taloyhtiössä asut vuosia ilman suurempia remonttihuolia!

Lähialueella on kattavat Tammiston palvelut: useita isoja päivittäistavarakauppoja (mm. Prisma & Citymarket), Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin lukeutuva Jumbo, lukuisia liikkeitä sekä ravintoloita. Kodin läheisyydessä on monia kouluja ja päiväkoteja. Vehreällä asuinalueella sijaitsevat mm. Keskuspuisto ja Vantaanjoki ulkoilureitteineen. Sujuva liikenneyhteys Helsinkiin omalla autolla tai bussilla.

TILANTEEN VUOKSI ASUNTOON JÄRJESTETÄÄN TOISTAISEKSI AINOASTAAN YKSITYISESITTELYJÄ. MYÖS REAALIAIKAINEN ETÄESITTELY VIDEON VÄLITYKSELLÄ MAHDOLLINEN.

Myynti, kohteen tiedot ja esittelyjen sopiminen:
Pauli Paunonen
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.