Rivitalo · 219 000 €

Taikurintie 1 01390 Vantaa

70,0 m2, 3 huonetta

Uudenkarhea ja erittäin siisti päätyasunto rauhalliselta alueelta vapautumassa! Asunto on ihanan valoisa ja vaalein sävyin sisustettu, huoneisto tuntuu neliöiltään isommalta. Alakerrassa on erillinen wc, keittiö jonka yhteyteen mahtuu ruokapöytä mukavasti sekä olohuone, josta käynti suojaisalle sisäpihalle. Ylhäällä on kaksi makuuhuonetta sekä saunaosasto, isommassa makuuhuoneessa on kätevä ranskalainen parveke sisäpihan puolelle. Säilytystilaa on hyvin, molemmissa makuuhuoneissa on kaappitilaa sekä eteisestä löytyy kaapisto. Asunnolle kuuluu myös kaksi varastoa, lämmin sekä kylmä.

Asunto sijaitsee erittäin rauhallisella ja kehittyvällä Ilolan alueella, joka on lapsiperheiden suosiossa. Alueella on mitä mainioimmat ulkoilumahdollisuudet esim koirien ulkoilutukseen tai sähköpyörällä ajamiseen. Kulkuyhteydet ovat hyvät liikuitpa sitten autolla tai julkisilla. Linja-auto kulkee melkein oven edestä, Leinelän juna-asemalle on noin 2 kilometrin matka ja sieltä pääsee helposti esim Helsinkiin tai lentokentälle. Mikäli työskentelet lentokentällä tai matkustelet paljon niin tämän parempaa sijaintia saa hakea!

Taloyhtiön sisäpihalla on lasten leikkipaikka, joka on suojaisa ja turvallinen lapsille leikkiä. Yhtiö on vuokratontilla ja tonttiosuus on mahdollisuus lunastaa itselleen. Tontin hinta on noin 32 000 euroa.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.