Kerrostalo · 324 000 €

Taidemaalarinkatu 3 00430 Helsinki

86,0 m2, 3 huonetta

Kaunis ja uudehko koti Kuninkaantammesta, Keskuspuiston kainalosta. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Mahdollisuus myös autopaikan vuokraukseen taloyhtiön parkkihallista, jossa on sähköauton latauspistoke valmiina.

Tällä ensimmäisen kerroksen kolmiolla on oma sisäänkäynti, lasitettu terassiparvake sekä terassi etelään, jotka antavat tälle kodille sitä pientä extraa, jota ei muista asunnoista löydy. Täällä kelpaa nauttia kevätauringosta!
Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja huoneet ovat tilavia. Avokeittiö yhdessä tilavan olohuoneen kanssa muodostavat tämän kodin sydämen. Säilytystilaakin löytyy runsaasti, sillä asunnosta löytyy tilava vaatehuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone kuivausrumpuineen ja pöytätasoa ja kaapistoja on mukavasti. Erillinen wc tuo lisää toimivuutta tähän asuntoon.

Taloyhtiöltä löytyy oma pesutupa ja kuivaushuoneet, joten oman pesukoneen hankinta ei ole edes välttämättömyys. Niinikään tilava ja siisti saunaosasto löytyy taloyhtiöstä. Myös pienet lapset on huomioitu rauhalliselta sisäpihalta löytyvällä leikkialueella ja erillisellä lastenvaunuvarastolla.
Lähelle juuri valmistunut Vennyn puisto houkuttelee pikkuväkeä leikkimään ja lähitulevaisuudessa alueelle on valmistumassa oma uimarantakin.

Alueena Kuninkaantammi on uusi, kehittymässä oleva urbaani asuinalue, jossa luonto ja kaupunki kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Luoteis-Helsingissä, Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva Kuninkaantammi on värikäs asuinalue, joka rakennetaan ekologisesti kestäväksi ja se tarjoaa elämyksellistä ja yhteisöllistä asumista. Vapaa-ajan ulkoilumahdollisuudet ovat vieressä sijaitsevan Keskuspuiston ja Pitkäkosken ulkoilualueen ansiosta mitä parhaimmat. Voit kalastaa, patikoida, lenkkeillä, pyöräillä sekä talvisin hiihtää, täältä eivät reitit ja polut lopu kesken!

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi ja tähän ihastuttavaan ympäristöön. Koronatilanteen vuoksi kohteeseen järjestetään vain yksityisesittelyitä.
Varaa oma esittelyaikasi:
Heidi Steinmetz
040-519 8668
heidi.steinmetz@redlkv.fi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Kutsu minut ilmaiselle käynnille kotiisi niin keskustellaan lisää ja sovitaan sinunkin asuntosi myynnistä.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.