Kerrostalo · 324 000 €

Taidemaalarinkatu 3 00430 Helsinki

86,0 m2, 3 huonetta

Kaunis ja uudehko koti Kuninkaantammesta, Keskuspuiston kainalosta. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Mahdollisuus myös autohallipaikan vuokraukseeen taloyhtiön parkkihallista!

Tällä ensimmäisen kerroksen kolmiolla on oma sisäänkäynti, lasitettu terassiparvake sekä pieni terassi, jotka antavat tälle kodille sitä pientä extraa, jota ei muista asunnoista löydy. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja huoneet ovat tilavia. Avokeittiö yhdessä tilavan olohuoneen kanssa muodostavat tämän kodin sydämen. Säilytystilaakin löytyy runsaasti, siitä vastaa iso vaatehuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone kuivausrumpuineen ja pöytätasoakin on mukavasti. Erillinen wc tuo lisää toimivuutta tähän asuntoon.

Taloyhtiöltä löytyy oma pesutupa ja kuivaushuoneet, joten oman pesukoneen hankinta ei ole edes välttämättömyys. Niinikään tilava ja siisti saunaosasto löytyy taloyhtiöstä. Myös pienet lapset on huomioitu rauhalliselta sisäpihalta löytyvällä leikkialueella ja erillisellä lastenvaunuvarastolla.

Alueena Kuninkaantammi on uusi, kehittymässä oleva urbaani asuinalue, jossa luonto ja kaupunki kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Luoteis-Helsingissä, Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva Kuninkaantammi on värikäs asuinalue, joka rakennetaan ekologisesti kestäväksi ja se tarjoaa elämyksellistä ja yhteisöllistä asumista. Vapaa-ajan ulkoilumahdollisuudet ovat vieressä sijaitsevan Keskuspuiston ja Pitkäkosken ulkoilualueen ansiosta mitä parhaimmat. Voit kalastaa, patikoida, lenkkeillä, pyöräillä ja talvisin hiihtää, täältä eivät reitit ja polut lopu kesken!

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi ja tähän ihastuttavaan ympäristöön. Soita ja sovi oma esittelyaikasi jo tänään!
Heidi steinmetz
040-519 8668
heidi.steinmetz@redlkv.fi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Kutsu minut ilmaiselle käynnille kotiisi niin keskustellaan lisää ja sovitaan sinunkin asuntosi myynnistä.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.