Kerrostalo · 210 000 €

Suviniitynkatu 4 02770 Espoo

52,0 m2, 3 huonetta

Ihastuttava ja erittäin toiminnallinen koti, mikä toimii pohjaratkaisunsa ansiosta mainiosti esim. pienelle perheelle tai vaikkapa työ/harrastehuonetta kaipaavalle asukkaalle! Asunnon keittiö avautuu suoraan olohuoneeseen ja soveltuu vaativammankin kokkaajan tarpeisiin. Makuuhuoneet on sijoitettu irtaalle toisistaan, isomman makuuhuoneen yhteydessä on lisäksi vaatehuone. Kylpyhuone on tilava ja mahduttaa esim. pesutornin hyvin huomaansa. Asumisen kätevyyttä avittaa mm. reaaliaikainen vedenkulutuksen mittaus eteisessä olevalla vesimittarilla.

Tätä 2018 valmistunut taloyhtiö sijaitsee lähellä mainioita harraste- ja ulkoilumahdollisuuksia ja mm. kauppakeskus Entresse ja Espoon keskuksen junaseisake sijaitsevat reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä. Asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa. Hissiin on esteetön kulku.

Tervetuloa tutustumaan tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai sähköpostitse tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.