Kerrostalo · 489 000 €

Suopellonkaari 20 00630 Helsinki

98,0 m2, 4 huonetta

Vaivatonta asumista vuonna 2015 valmistuneessa asunnossa. Kodissa on poikkeuksellisen järkevä pohjaratkaisu. Keittiö on jaettu omaksi toiminnalliseksi tilakseen. Olohuone on avara ja valoisa. Modernin kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Huoneistossa on lisäksi erillinen wc.

Rauhallinen huoneisto sijaitsee ainoana asuntona kyseisessä kerroksessa. Kotiin on sujuva kulkuyhteys hissillä tai portin kautta. Ulko-ovi toimii myös kaukosäätimellä. Asunto on siis erinomainen valinta esim. lapsiperheelle tai liikuntarajoitteiselle.

Kodin sijainti on mainio. Maunulan ja Pakilan väliin jäävä uudehko rakennuskanta on lähellä luontoa ja omassa rauhassaan. Maunulan palvelut ovat lyhyen etäisyyden (n. 800 metriä) päässä.

Huoneisto sijaitsee rinnetontilla. Osa huoneista on maan tasalla ja osa maan tason yläpuolella. Alin kerros on tämän asunnon osalta etu: lasitetun terassin lisäksi asuntokohtainen pihaosuus jää osakashallintaan. Uudella omistajalla on siis käytössään oma pihaosuus. Tässä uudehkossa asuinrakennuksessa on rakennuttajan 10-vuotisvastuuta jäljellä. Koti sijaitsee omalla tontilla.

Autotallipaikat (18 kpl) ovat osakkeina, eli henkilöiden tai yrityksien omistuksessa. Alapihalla on 2 aluetta osakkaiden yleisessä käytössä autojen säilytykseen (ns. kylmät paikat, virallisesti 4 paikkaa, mutta piha-alueelle mahtuu useampi auto). Mahdollisesta autotallin vuokrauksesta tai ostosta tulee neuvotella suoraan autotalliosakkeiden omistajien kanssa.

TILANTEEN VUOKSI ASUNTOON JÄRJESTETÄÄN TOISTAISEKSI AINOASTAAN YKSITYISESITTELYJÄ. MYÖS REAALIAIKAINEN ETÄESITTELY VIDEON VÄLITYKSELLÄ MAHDOLLINEN.

Myynti, kohteen tiedot ja esittelyjen sopiminen:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.