Kerrostalo · 179 000 €

Soukankuja 16 02360 Espoo

77,0 m2, 3 huonetta

Etsitkö unelmiesi kotia läheltä luontoa ja merta, läheltä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien ääreltä? Ehkäpä tämä on juuri Sinua varten! Nyt nimittäin vapautumassa hissitalon 5/7 kerroksen kauttaaltaan remontoitu hyväpohjainen kolmio!

Asunnon pinnat on remontoitu viime vuosien aikana, mukaan lukien parkettilattiat on hiottu, makuuhuoneisiin on asennettu liukuovikaapistot, eteisen lattia on kivilaattaa. Ilmeen kannalta myös oleellisimmat hyötytilat ovat kokeneet kunnostuksen: keittiö on remontoitu kauttaaltaan ja kylpyhuoneremontin yhteydessä mm. eteisen vastaista seinää siirrettiin, tehden kylpyhuoneesta avaramman. Kylpyhuoneessa vesieristys, viemäri sekä käyttövesiputket on myös samaisen remontin yhteydessä uusittu kokonaan!

Parvekenäkymät ovat etelään, Soukanniemen yli aina Suvisaariston suuntaisesti merelle. Puitten latvojen yläpuolelta meri näkyy kauniisti ympäri vuoden. Ja meren kohinaa pääsee ihastelemaan toki myös lähempääkin: ulkoilmaihmiselle nämä maastot ovat mitä mainioimmat! Lähistöllä useita harraste- ja liikuntamahdollisuuksia, niin aktiiviliikkujalle, perheelle tai koiranulkoiluttajallekin!

Liikkuminen onnistuu hyvin myös julkisten turvin. Viereiseltä tieltä on mainiot bussiyhteydet niin Espoon kuin Helsinginkin suuntaan. Lisäksi tuleva metroasema tulee n. 700 metrin päähän ulko-ovelta. Kulkeminen on siis tulevaisuudessakin helppoa ja nopeaa, esim. Helsingissä työssäkäyvälle!

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Pyydä asunnollesi maksuton välitystarjous – saat samalla olennaista tietoa alueesi hintatasosta ja myyntiajoista.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.