Kerrostalo · 789 000 €

Saukonpaadenranta 22 00180 Helsinki

91,0 m2, 3 huonetta

Merellistä asumista keskustan läheisyydessä, harvinaisuus jota ei ole usein tarjolla!

Valoisa kulmahuoneisto esteettömällä merinäköalalla. Korkea huonekorkeus lisää huoneiston tilantuntua. Olohuone on todella iso ja sen yhteydessä on kaunis, laadukkailla materiaaleilla rakennettu avokeittiö sekä ruokatila. Makuuhuoneet ovat valoisia, toinen hieman toista suurempi. Pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden rakentaa tarpeen tullen kolmannen makuuhuoneen. Kylpyhuoneessa kaunis lasiseinällä varustettu sauna ja eteisessä on lisäksi erillinen wc joka toimii myös kodinhoitohuoneena. Asunnossa on hyvin säilytystilaa, eteisessä on peiliovikaapisto, toisessa makuuhuoneessa on kiinteät kaapit ja toisen yhteydessä on kaapisto. Lisäksi huoneistolle kuuluu tilava varastotila.
Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2016, joten mitään isompia remontteja ei ole vielä moneen vuoteen tulossa. Asunto sopii myös liikuntarajoitteisille koska huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Talossa on luonnollisesti myös hissi.
Mahdollisuus ostaa asunnon yhteydessä autopaikkaosake yhtiön pihalta hintaan 15 000€

Osakkailla käytössä kuntosali sekä erikseen varattavissa olevat kerhotilat!

Sijainti on mitä parhain, Jätkäsaaren merellinen ympäristö sekä keskustan palvelut lähietäisyydellä tekevät tästä kohteesta erittäin halutun!

Kiinnostuitko? Yksityisesittelyt Anna-Kaisa Vartiainen.
Puh. 045 233 7707 tai anna-kaisa.vartiainen@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.