Kerrostalo · 182 000 €

Rusthollarinkuja 7 00910 Helsinki

43,0 m2, 2 huonetta

Nyt myynnissä heti vapaa saunallinen kaksio v. 2000 valmistuneesta yhtiöstä, kävelymatkan päässä Metrosta! Helsingin keskustaan metrolla vain 16 minuutissa! Lisäksi lähellä Itiksen kaiken kattavat palvelut.

Kätevä – muunneltavissa oleva – pohjaratkaisu mahdollistaa hyvin luonnonvalon kulun asuntoon. Säilytystilaa löytyy hyvin niin makuuhuoneesta kuin eteisestäkin. Keittiössä on oikeaoppisesti laskutilaa lieden molemmin puolin ja tilaa ruokapöydällekin.

Itse yhtiö on valmistunut v. 2000 ja tällä hetkellä lähivuosien remonttisuunnitelmissa ei ole kustannuksiltaan erityisen isoja hankkeita suunnitteilla. Esteetön hissitalo! Tämä koti soveltuu mainiosti niin ensiasunnoksi kuin sijoituskäyttöönkin!

Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Kohdetta hoitaa Tommi Näsiaho, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi
Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio omasta asunnostasi. Saat tietää asuntosi käyvän hinnan, kattavaa tietoa myyntiajoista ja markkinatilanteesta sekä asunnonvaihtajalle henkilökohtaisesti suunnitellun asunnonvaihtotarjouksen!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.