Omakotitalo · 229 000 €

Ruokkitie 1 B 01450 Vantaa

77,0 m2, 3 huonetta

Päättyvän tien päässä heti vapaa sympaattinen omakotitalo reilun kokoisella pihalla! Taloon on tehty mittavia remontteja viime vuosien aikana, mm. käyttövesiputket, katto, ikkunat ja salaojat on uusittu. Asunto on myös sisätiloiltaan pääosin uusittu, muuttaa voit suoraan sisään. Tyylikäs keittiö ja toimiva kylpyhuone on päivitetty vastaamaan tätä päivää. Käyttökustannukset ovat hyvin edulliset, kokonaiskulut ovat kuukaudessa noin 195 euroa. Asunnossa on valkoinen kiertoilmatakka sekä ilmalämpöpumppu. Säilytystilaa on reilusti; erillinen vaatehuone, peililiukuovikaapistot sekä erillinen ulkovarasto. Ulkoa löytyy iso katettu terassi ja tulipaikka, jossa on mukava viettää kesäiltoja ystävien kanssa grillaillen. Talon yhteydessä on sähköpistokepaikka sekä sähköauton latausasema (Type2 3 X 16A). Vehreä iso takapiha on valmiiksi aidattu esim koirille, mahdollisuuksia on vaikka mihin. Asunnossa on Securitaksen hälytysjärjestelmä.

Alue on hyvin rauhallinen ja silti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Bussi kulkee melkein vierestä ja autolla pääsee kymmenessä minuutissa Jumboon ja lentokentälle. Ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla ja metsään pääset lenkille melkein kotiovelta.

Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä noin 106 m2. Taloon on juuri tehty kuntotarkastus, raportin saa välittäjältä. Nykyinen omistaja ottaa kohteeseen myös piilovirhevakuutuksen. Talo sijaitsee vuokratontilla ja vuokra on 17 €/vuosi, vuokrasopimus päättyy 11.09.2025. Mahdollisuus tontin lunastamiseen.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.