Rivitalo · 239 500 €

Riukutie 4 00390 Helsinki

76,0 m2, 3 huonetta

Nyt vapautumassa tilava ja valoisa rivitaloyhtiön helmi! Asunnon alakerrassa on avara keittiö, josta löytyy kotikokkien riemuksi myös hyvin laskutilaa. Keittiö avautuu valoisaan ja tilavaan olohuoneeseen, ja väliin mahtuu isompikin ruokapöytä. Alakerrasta on käynti suojaisalle takapihalle. Yläkerrassa puolestaan sijaitsee kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone sekä oma sauna. Asunnossa on kaksi wc:tä. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon kaapistojen ja erillisen ulkovaraston muodossa.

Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön ja lämmitys sekä myös vesimaksut sisältyvät jo vastikkeeseen. Alueella kattavat palvelut aina ruokakaupoista julkisiin kulkuyhteyksiin ja kouluihin/päiväkoteihin ja mm. kauppakeskus Kaaren kaiken kattavat palvelut sijaitsevat reilun kilometrin päässä!

Liikkumisesta pitävälle lähellä myös hyvät ulkoilumaastot sekä kiipeilyhalli, kuntosali, jäähalli ja myös Energia Areena, uimahalli ja urheilupuisto sijaitsevat varsin lyhyen matkan päässä.

Kiinnostuitko? Teemme tähän kohteeseen yksityisesittelyitä joustavasti. Tervetuloa tutustumaan siis varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous kodillesi räätälöitynä!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.