Kerrostalo · 285 000 €

Riihipellontie 5 00390 Helsinki

88,0 m2, 5 huonetta

Putkiremontoidun yhtiön ylimmän kerroksen valoisa perheasunto, josta näkymät kolmeen eri ilman suuntaan nyt vapautumassa uusille asuttajille! Asunnossa on mm. Puustellin laadukas keittiö integroiduin kodinkonein, pyrolyysiuunin ja kivitasojen kera! Asunnon kylpyhuonetta on myös vastikään kunnostettu! Pohjaratkaisu puolestaan on omiaan isommallekin perheelle tai esim. useammalle opiskelijalle. Makuuhuoneet sijaitsevat hyvin pohjaratkaisu huomioituna, ja jokaisesta huoneesta on avarat ikkunanäkymät ulos.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varressa, Konalan ala-asteen ja puiston läheisyydessä. Lisäksi kauppakeskus Ristikon kattavat palvelut ovat vain kahden minuutin kävelymatkan päässä! Alueella myös hyvät bussiyhteydet ja liityntämahdollisuus Pitäjänmäen ja Malminkartanon junaseisakkeille.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, hoitovastikkeen ollessa varsin maltillinen 352,00 €/kk! Huoneiston putkiremontista aiheutunut velkaosuus on maksettavissa pois seuraavan kerran helmikuussa 2019. Asunto vapautuu ostajan käyttöön joustavasti.

Kiinnostuitko? Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.