Kerrostalo · 129 000 €

Rasinkatu 14 01360 Vantaa

78,0 m2, 3 huonetta

Viihtyistä kolmio lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla!

Tässä kolmannen kerroksen asunnossa on fiksu pohja ja isot ikkunat, jotka tekevät asunnosta poikkeuksellisen valoisan. Kodissa on käytännöllisen kokoinen keittiö. Huonestossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta on käynti kodin lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelta on rauhalliset näkymät taloyhtiön pihalle. Omistaja saa tavaransa säilöön kodin kaapistojen lisäksi vaatehuoneeseen tai yhtiön komerotilaan, joka sijaitsee kätevästi samassa kerroksessa. Asunto vapautuu 3 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

Rakennukseen on tehty tasaisin väliajoin remontteja, kuten vesikattopinnoitteen uusiminen A- ja BV-taloihin (2015), BC-talon elementtisaumojen uusiminen (2014) ja piharemontti (2010). Yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukainen kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle: A-talon julkisivujen pesu, jätetilojen uusinta C-talon osalta sekä A-talon pohjaviemärin sukitus.

Kodissa pääset asumaan Koivukylän rautatieaseman läheisyyteen kohtuuhinnalla! Uudella asukkaalla on käytössään Koivukylän ja Havukosken lukuisat palvelut. Varsinkin junayhteys Helsinkiin toimii erinomaisesti. Hyvät kulkuyhteydet edesauttavat vuokraamista, jos ostajana on sijoittaja.

Varaa yksityisesittely tai kysy tarkempia tietoja kohteesta:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.