Kerrostalo · 187 000 €

Rapakivenkuja 1 00710 Helsinki

60,0 m2, 2 huonetta

Hyväkuntoinen ja valoisa kaksio hyvin hoidetusta taloyhtiöstä etsii uutta omistajaa! Asunto on siistissä kunnossa ja säilytystilaa on mukavasti. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä ja keittiökin on päivitetty vuonna 2015. Keittiössä on jokaisen kokin unelma eli kaasuliesi, mahdollisuus on myös laittaa tilalle sähköliesi. Parvekkeelta on näkymät avaralle sisäpihan puolelle. Asunto on heti vapaa!

Taloyhtiössä on suoritettu vuosien varrella mittavia remontteja, mm. putki-, katto-, piha- ja julkisivuremontit ja yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä. Mitään isoa ei ole kunnossapitotarveselvityksen mukaan tulossa.

Alueen ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla ja aivan vieressä on useita päiväkoteja ja kouluja. Vantaanjoki kulkee lähistöllä ja alueelta löytyy hyviä lenkkimaastoja.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.