Kerrostalo · 365 000 €

Rakentajantie 10 00370 Helsinki

95,0 m2, 4 huonetta

Harvinainen ja ihana perheasunto tarjolla!

+ Linjasaneeraus ja putkiremontti tehty
+ Katto-, julkisivu-, ikkunaremontit tehty
+ Hissit uusittu, esteetön kulku
+ Kaukolämpö, lämmöntalteenotolla
+ Oma tontti

Putkiremontti on valmistunut yhtiössä 2021. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja tässä yhtiössä on hissi sekä esteetön kulku. Hissit on uusittu 2014.

Asunnon pohjaratkaisu on omiaan isommallekin perheelle tai miksei vaikkapa useammalle opiskelijallekin! Makuuhuoneet sijaitsevat hyvin pohjaratkaisu huomioituna ja jokaisesta huoneesta on avarat ikkunanäkymät ulos. Asumisen arkea helpottaa kaksi wc:tä ja pesuallasta. Kylpyhuoneeseen on kalustejärjestelyin saatu hyvin tilaa esim. pesutornille ja suihkulle.

Omassa saunassa voit nauttia löylyistä ja mennä vilvoittelemaan omalle länteen suuntautuvalle lasitetulle parvekkeelle, samalla ihastellen auringonlaskua! Alueella hyvät ja kattavat lähipalvelut sekä mainiot ulkoilumaastot, mm. pururata. Kulkuyhteydet myös mainiot: mm. Pitäjänmäen juna-asema sijaitsee kävelymatkan päässä ja Jokerilinja (550) kulkee lähistöllä!

Taloyhtiö sijaitsee oivallisella paikalla rauhallisen, päättyvän tien päässä ja puiston läheisyydessä. Hoitovastike on varsin maltillinen: 409,00 €/kk! Huoneiston yhtiövelkaosuutta lyhennetään 794,68 €/kk rahoitusvastikkeen muodossa. Velkaosuudet ovat maksettavissa pois kertasuorituksena.

Kiinnostuitko? Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi.

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio omasta asunnostasi. Saat tietää asuntosi käyvän hinnan, kattavaa tietoa myyntiajoista ja markkinatilanteesta sekä asunnonvaihtajalle henkilökohtaisesti suunnitellun asunnonvaihtotarjouksen!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.