Kerrostalo · 109 000 €

Raappavuorenreuna 8 01620 Vantaa

30,0 m2, 1 huonetta

Kuudennen kerroksen siistikuntoinen yksiö heti vapaana! Sopii hyvin vaikka ensiasunnoksi tai sijoitukseen. Eteisessä ja olohuoneessa on mukavasti kaappitilaa, keittiö on toimiva ja kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone. Ikkunat suuntautuvat parkkipaikan puolelle, sisäpiha on iso ja viihtyisä.

Yhtiössä on suoritettu mittavia kunnostus- ja huoltotöitä, esim. parveke-, salaoja-, katto-, piha- ja julkisivuremontit. Taloyhtiössä on aloitettu linjasaneerauksen hankesuunnittelu, toteutuksen aloituksesta ja tavasta päätetään joko ylimääräisessä yhtiökokouksessa tai ensi kevään yhtiökokouksessa.

Martinlaakson alue on hyvin rauhallista ja turvallista. Liikuntamahdollisuudet ovat miltei loputtomat, aivan vieressä on urheilupuisto erilaisine palloilu- ja jäähalleineen, aivan vieressä on uimahalli. Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita. Linja-auto kulkee vierestä ja juna-asemalle kävelee kymmenessä minuutissa. Myyrmäen kattavat palvelut ovat parin minuutin ajomatkan päässä. Kehä kolmoselta pääsee valtaväylille autolla hujauksessa, lentokentälle ajaa vartissa.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.