Kerrostalo · 138 000 €

Ponikuja 3 01200 Vantaa

49,0 m2, 3 huonetta

Ihastuttava, kauniisti remontoitu ja erittäin toiminnallinen koti, mikä toimii pohjaratkaisunsa ansiosta mainiosti esim. pienelle perheelle tai työ/harrastehuonetta kaipaavalle asukkaalle!

Asunto on vuosien saatossa remontoitu kauttaaltaan ja viimeisin pintaremontti on vasta valmistunut ja tämän jäljiltä asunnossa ei ole asuttu. Keittiö avautuu olohuoneeseen ja mm. kaappi- ja laskutilaa on vaativammankin kokkaajan tarpeisiin. Astianpesukone on integroitu ja sijoiteltu oikeaoppisesti heti huuhtelupisteen viereen. Kylpyhuone on tilava ja mahduttaa pyykinpesukoneen tai halutessasi kuivausrummunkin tilaan hyvin. Lisäksi kumpaankin makuuhuoneeseen mahtuu normaalimitainen sänky. Makuuhuoneiden välinen väliseinä on myös mahdollista purkaa ja palauttaa tila yhdeksi isoksi makuuhuoneeksi niin halutessanne. Heti eteisestä löytyy hyvin säilytystilaa mm. vaatehuoneen ja kaapistojen muodossa ja koristekiviseinän edustalle on rakennettu miellyttävä kenkäpenkki.

Hissitalon 7. kerroksesta on avarat näkymät puitten latvojen yli ja ilta-aurinko pääset fiilistelemään lasitetulta parvekkeelta!

Tätä omalla tontilla sijaitsevaa yhtiötä on hoidettu vuosien saatossa hyvin ja korjauksia on tehty säännöllisesti. Yhtiöllä viimeisimmän valmistuneen tilikauden päätteeksi hoitovastikeylijäämää yli 110 000 euroa! Hoitovastike vain n. 255 €/kk ja vesi sisältyy toistaiseksi vastikkeeseen. Myös asuntosijoittajalle yli 5% tuotto saatavilla! Lähellä mainiot harraste- ja ulkoilumahdollisuudet, mm. Sotungin urheilupuisto uimahalleineen sijaitsee lähellä. Koulut, päiväkodit ja ruokakaupat sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.

Kulkuyhteydet ovat hyvät: bussipysäkille vain lyhyt kävelymatka ja suunnitteilla olevalle Vantaan pikaraitiotien pysäkille jää vain n. 300 metriä matkaa!

Tervetuloa tutustumaan! Ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai sähköpostitse tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.