Kerrostalo · 128 500 €

Piikkirinne 4 01650 Vantaa

78,0 m2, 3 huonetta

Ihastuttava, avara ja valoisa koti, mikä toimii pohjaratkaisunsa ansiosta mainiosti esim. perheelle, pariskunnalle tai työ/harrastehuonetta kaipaavalle asukkaalle! Asunnon tyylitelty keittiö on sopeutuu vaativammankin kokkaajan tarpeisiin sekä mahduttaa kokonsa puolesta isommankin ruokapöydän! Laskutilaa löytyy kätevästi lieden molemmilta puolin ja astianpesukone sijaitsee heti huuhtelupisteen vieressä.

Tähän läpitalon asuntoon tulee kauniisti luonnonvaloa ja fiilistelyn kruunaa iso lasitettu parveke, jonne voi kellahtaa vaikkapa sohvalle nauttimaan auringon kajastuksesta!

Tätä omalla tontilla sijaitsevaa yhtiötä on hoidettu vuosien saatossa hyvin ja korjauksia on tehty säännöllisesti. Hoitovastikkeen lisäksi yhtiössä on kerätty korjausvastiketta, millä on hoidettu vuotuisia korjauksia. Korjausvastiketta nostettiin 2021 ennakoivasti ja tilinpäätös oli viime vuonna n. 33 000 euroa ylijäämäinen. Korjausvastikkeen suuruudesta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa.

Lähellä mainiot harraste- ja ulkoilumahdollisuudet, mm. Energia Areena, urheilupuisto, jalkapallokenttä ja jäähalli löytyvät kaikki kävelymatkan päästä! Koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi Myyrmäen ja kauppakeskus Myyrmannin kaiken kattavien palvelujen äärelle on muutama bussipysäkki tai kävellen n. 1,5 km matkaa.

Tervetuloa tutustumaan tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai sähköpostitse tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.