Kerrostalo ·

Piikkirinne 4 01650 Vantaa

78,0 m2, 3 huonetta

Nyt tarjolla heti vapaa läpitalon kolmio läheltä Myyrmäen kattavia palveluita! Asunnon pohjaratkaisu ja tilajako on varsin optimaalinen. Makuuhuoneet ovat mukavasti sommiteltu erilleen toisistaan, erilliseen keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä tuoleineen ja laskutilaa on täällä vaativammankin kotikokkaajan tarpeisiin. Säilytystilaa löytyy mm. vaatehuoneen muodossa, makuuhuoneet puolestaan ovat tilavat ja toimivat. Kylpyhuone on remontoitu aikoinaan ja tilansa puolesta mahduttaa mm. pyykinpesukoneen.

Lähellä ruokakaupat Lidl ja Alepa, oivat kuntoilu- ja liikuntamahdollisuudet (mm. Energia Areena, urheilupuisto, jäähalli, uimahalli, kuntoportaat, lenkkeilypolut). Hyvät bussiyhteydet lähellä ja Myyrmäen ja Myyrmannin palvelut parin bussipysäkin päässä. Myyrmäestä mm. junayhteys keskustaan vain 17 minuutissa.

Teemme kohteeseen sovitusti yksityisesittelyitä. Ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi välittäjältä. Vuokrausta hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Yhteydenotot ja tiedustelut arkisin klo 10-17 välillä.

Service also in english! Inqueries and questions between Mon-Fri 10 AM – 5 PM. You may ask for a showing time via email ( tommi.nasiaho@redlkv.fi ) or an SMS: +358 50 468 2808 or give me a call!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.