Omakotitalo · 439 000 €

Peuratie 14a 01450 Vantaa

144 m2, 4 huonetta

Laadukkaasti rakennettu Kannustalo korkealla huonekorkeudella vapautumassa! Koti sijaitsee arvostetulla Leppäkorven alueella ja kadun korkeimmalla paikalla.

Tätä kotia on pidetty erittäin hyvin, käytön jälkiä ei juurikaan löydy. Alakerrassa on iso makuuhuone, WC, sauna ja kodinhoitohuone, sekä olohuone mikä yhdistyy ruokailutilaan. Keittiössä laadukkaat keittiökalusteet ja puutasot. Olohuoneesta pääsee kulkemaan suoraan laatoitetulle terassille missä voi viettää aikaa. Terassille voi asentaa vaikka porealtaan. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ylhäällä ja alhaalla, lämmön talteenotto sekä varaava takka. Lisäksi löytyy aurinkopaneelien liitäntämahdollisuus.

Yläkerrassa on tilava aula ja kaksi isoa makuuhuonetta. Toisesta makuuhuoneesta pääsee katetulle parvekkeelle mistä esteetön näköala rauhalliseen puistoon. Yläkerran WC:n yhteydessä myös oma suihku. Asunnossa on kaksi vaatehuonetta ja paljon säilytystilaa. Lisäksi hyvin lämmintä varastotilaa.

Upeasti kivetetyltä pihalta on helppo ajaa auto suojaisaan autokatokseen missä on paikka kahdelle autolle. Tontti rajoittuu puistoon ja erinomaiset ulkoilumaastot ovat aivan vieressä. Piha on suojaisa ja hyvin hoidettu, aurinko paistaa pihalle koko päivän.

Juna-asema ja Korson palvelut ovat kävelymatkan päässä, linja-autot kulkevat muutaman sadan metrin päästä. Kouluja, päiväkoteja ja lasten leikkipaikkoja on paljon lähietäisyydellä. Leppäkorven kouluun kävelee kymmennessä minuutissa ja vuodesta 2021 alkaen siellä voi käydä koulun 9. luokkaan asti. Alue on rauhallinen, turvallinen ja on suosittu lapsiperheiden asuinpaikka.

Vain yksityisesittelyitä. Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.