Kerrostalo · 198 500 €

Peltolantie 21 01300 Vantaa

66,0 m2, 3 huonetta

Joustavasti vapautumassa hyväpohjainen kolmio keskeiseltä paikalta, läheltä kaikkia Tikkurilan palveluita!

Olohuoneeseen avautuvaan keittiöön on toteutettu hyvin kaappitilaa ja laskutasoja on vaativammankin kokin tarpeisiin hyvin! Asunnon sävyt ja värimaailma on miellyttävän vaalea. Vaaleat pinnat saavat kauniisti kontrastia lämminsävyisestä lattiasta. Asunto on myös miellyttävän valoisa, ikkunoitakin sijaitsee kolmeen ilmansuuntaan!

Makuuhuoneet ovat pohjaan suhteutettuna mukavan reilunkokoiset, mahduttaen leveämmätkin sängyt hyvin. Isommasta makuuhuoneesta löytyy neljä erillistä kaappia, pienemmässä makuuhuoneessa kaappeja on kaksi. Näiden lisäksi asunnossa on tilava, erillinen vaatehuone sekä yhtiön kellaritiloissa sijaitsevat säilytyskomerot.

Asunnon kylpyhuone on vastikään kauttaaltaan uusittu ja samalla myös kylpyhuoneen tilaratkaisuja on saatu tehostettua entisestään. Yhtiössä valmistui kylmävesilinjaremontti sekä samassa uusittiin kaikki yhtiön kylpyhuoneet. Yhtiön tiloissa sijaitsee kellarivarastotilojen lisäksi ulkoiluvälinevarasto ja sauna. Lisäksi yhtiöllä on erillinen kerhotila, mikä on vuokrattuna.

Aktiiviselle harrastajalle ja liikkujalle alueella on tarjota liki kaikkea: Ulkoilumaastot ovat mainiot ja lenkkireittejä piisaa loputtomiin ja Vantaanjoen ympärystö on kesäaikaan oivallista piknik-ympäristöäkin. Tikkurilan urheilupuistoon on reilu kilometri matkaa siispä urheilukentät, jäähallit ja uimahallit ovat lyhyen matkan päässä. Yhtälailla urheilumahdollisuuksia lähialueelta löytyy niin frisbeegolfaajalle kuin golfaajallekin.

Tikkurilan seutu tiedostetaan selkeänä kasvukeskuksena nyt ja myös lähitulevaisuudessa. Jo ennestään kulkuyhteydet niin bussilla kuin junallakin ovat alueella huippuluokkaa. Juna-asemalle on muutama bussipysäkin väli tai reipas vartin kävely. Junalla puolestaan Helsinkiin nopeimmillaan 13 minuutissa! Yhtälailla junalla on kulkuyhteys pohjoiseen sekä lentokentälle.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kodinvaihtotarjous suoraan välittäjältä! Service also in english!”

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.