Kerrostalo · 199 500 €

Pekanraitti 4 00700 Helsinki

73,0 m2, 3 huonetta

Nyt nopeimmalle tarjolla vastikään täysin remontoitu, heti vapautuva, erittäin hyväpohjainen kolmio!

Tilava keittiö on ruoanlaittajan unelma, missä laskutilaa on hyvin ja säilytystäkään ei ole unohdettu! Sävyt ja värimaailma ovat kauniin harmoniset ja lämminsävyiset. Lattia on keittiössä, kuten muuallakin asuintiloissa laadukasta vinyylilankkua, mikä kestää mainiosti roiskeet ja arjen kulumista.

Makuuhuoneet sijaitsevat miellyttävästi irti toisistaan ja näin omaa rauhaa on kullakin hieman paremmin. Leveämmät sängyt mahtuvat huoneisiin hyvin ja tilaa jää vaikkapa työpöydällekin vielä. Säilytystilaa on kaapistojen muodossa mutta lisäksi asunnossa on erillinen vaatehuone.

Kylpyhuone on puolestaan kauttaaltaan uusittu remontin yhteydessä vastikään ja samalla myös kylpyhuoneen tilaratkaisuja on saatu tehostettua entisestään. Tämä näyttävästi remontoitu ja lämminhenkinen koti sijaitsee toisessa asuinkerroksessa.

Näkymät asunnosta miellyttävät silmää, nimittäin asunto sijaitsee yhtiön päädyssä ja toiselta puolelta on avarat näkymät taloyhtiön sisäpihan suuntaan kun toiselta puolelta edessä on Ormusmäentien kääntöpaikka ja viehättäviä pientaloja harvakseen sijoiteltuina.

Yhtiö omistaa 8 liikehuoneistoa, jotka ovat vuokrattuina. Yhtiöllä onkin yli 45 000 euron vuotuiset vuokratuotot ja hoitovastike on varsin maltillinen 319,00 €/kk!

Lähistöllä puolestaan mainiot ulkoilumaastot sekä kulkuyhteydet niin bussilla kuin junallakin (700 m). Junalla alle vartissa keskustaan tai lentoasemalle!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kodinvaihtotarjous suoraan välittäjältä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.