Rivitalo · 295 000 €

Parivaljakonkuja 2 00410 Helsinki

106,0 m2, 4 huonetta

Tervetuloa ihastuttavaan ja ilmeikkäiseen pihapiiriin! Upean yhtiökokonaisuuden on suunnitellut sittemmin jo edesmennyt Ralph Erskine (ARIBA). Kenties Malminkartanon tunnetuimman yhtiön julkisivu on persoonallisella muotokielellään ja värien kirjolla piristyttänyt ohikulkevia junamatkustajia jo vuodesta 1987.

Itse asunto on oiva esimerkki tasapainoisesta tilanjaosta. Alakerrassa on puoliavokeittiö ja reilu ruokailutila. Kahdelle seinustalle toteuteusta keittiöstä löytyy laskutilaa vaativammankin kotikokin tarpeisiin ja mm. astianpesukone ja uuni on integroitu. Keittiössä on tilava side-by-side -jääpakastinkaappi, josta löytyy toimintona mm. jääpalakone.

Asunnon asuintilojen pinnat on puolestaan remontoitu 2021-22 aikana, mukaan lukien takapihan näyttävä terassipiha. Pihan aidassa on lisäksi oma kulkuaukko, mitä voi halutessaan käyttää vaikkapa lenkkipolulle lähtiessä. Takapiha on varastoa lukuunottamatta kauttaaltaan (maansiirtoineen kaikkineen) uudelleenrakennettu 2022.

Tämän hyväkuntoisen nelikon kylpyhuone on vastikaan remontoitu taloyhtiön toteuttaman märkätilaremontin yhteydessä. Samasta tilasta löytyy oma sauna ja saunottelujen lomassa vilvoittelemaan voi mennä takapihan sijasta myös mainion kokoiselle parvekkeelle, jonka edustalla on erillinen oleskeluaula.

Makuuhuoneet ovat varsin tilavat ja säilytystilaa on reilusti niin kaapistojen kuin erillisen vaatehuoneenkin sekä ulkovaraston muodossa. Alakerran wc:n yhteydessä on pyykinpesukoneelle oma paikkansa kuin myös pyykkikaappikin ja heti vieressä pyykki-/vaatehuoltoa sijaitsee mainittu vaatehuone. Asunnossa on 2 wc:tä, niin ala- kuin yläkerrassakin.

Hyvin hoidetussa taloyhtiössä mm. tehty julkisivukunnostus 2021 ja nyt vastikään valmistunut märkätilaremontit. Yhtiö osallistuu koko aluekorttelin suorittamaan energiaselvitykseen, missä tutkitaan energiatehokkuuden kannalta järkeviä parannushankkeita, mm. maalämpöä/maaviileää ja aurinkosähköenergiaa.

Alueelta löytyy kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit. Kauppakeskus Kaari ja Myyrmanni ovat yhden junaseisakkeen etäisyydellä. Harrastemahdollisuuksia puolestaan on reilusti. Lähistöllä sijaitsee jalkapallokenttiä, koripallokenttä, hyvät lenkkipolut ja ulkoilumaastot ja mm. legendaariset Malminkartanon huipun portaat! Juna-asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka ja junalla pääsee suoraan 15 minuutissa Helsingin keskustaan tai lentokentälle ja Tikkurilaan.

Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi.

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.