Kerrostalo · 179 000 €

Pähkinätie 6 01710 Vantaa

88,0 m2, 4 huonetta

Näyttävä, valoisa ja kauniisti ylläpidetty koti etsii nyt uutta omistajaa! Kauniit vaaleat pinnat puhuttelevat jo heti sisään astuttaessa asuntoon! Kaksi makuuhuoneista soveltuu esimerkiksi perheen pienimmille tai työ- ja vierashuoneiksi. Myös makuuhuoneitten yhdistäminen voi tulla kyseeseen, mikäli kaipaatte tilan tuntua. Nyt myytävä asunto sijaitsee hissitalon ensimmäisessä kerroksessa, ei maan tasalla.

Asunnon kylpyhuone on tilava ja mahduttaa mm. pesutorninkin. WC on puolestaan oma erillinen tilansa, mikä on omiaan helpottamaan aamutoimia. Säilytystilaa ei ole myöskään unohdettu vaan sitä löytyy reilusti säilytyskaappien muodossa sekä myös erillisestä vaatehuoneesta.

Sosiaalinen elämä nivoutuu hienosti yhteen kun keittiöratkaisu on avattu olohuonetta kohti. Olipa kyseessä sitten vieraitten kanssa illallistamien tai lasten vahtiminen ruoan laiton ohessa, onnistuu tämä kaikki mutkatta tässä asunnossa! Keittiöstä löytyy vaativammankin kokkaajan tarpeisiin ominaisuuksia, lasku- ja säilytystilaa unohtamatta. Induktioliesi, integroitu erillinen uuni, sekä side-by-side omalla jääpala/kylmävesitoiminnolla ovat omiaan tekemään keittiöaskareista astetta mukavampia! Olohuoneen perältä on käynti isolle lasitetulla parvekkeelle. Täällä kelpaa nautiskella olosta aamukahvin ja kirjan kera!

Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Yhtiön varustelutasoon kuuluu mm. hiljattain remontoidut saunaosastot ja saunominen tässä yhtiössä onkin varsin mukavaa, nimittäin löylyjen lomassa voit poiketa uinnille altaaseen! Hoitovastike erittäin maltillinen, vain 3,70€/m2 eli n. 325 €/kk!

Pähkinärinteen luonnonläheisyys tarjoilee syksyn lähestyssä upeita ulkoiluelämyksiä kaiken ikäisille! Lisäksi läheltä löytyy päivittäistavarapalvelut, leikkipuistot ja tarhat, mainiot ulkoilumaastot sekä Lammaslammen kaunis miljöö – hyviä kulkuyhteyksiä unohtamatta! Kiinnostuitko? No eipä ihme! Tervetuloa yleisesittelyyn tutustumaan tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.