Rivitalo · 227 000 €

Orminkuja 1 01200 Vantaa

81 m2, 4 huonetta

Hyväpohjainen perheasunto rauhalliselta sijannilta vapautumassa! Tämä asunto on erittäin kodikas ja alakerta on yhtä avaraa tilaa. Keittiö yhdistyy ruokailutilan kautta olohuoneeseen, jossa on tyylikäs kiviseinä. Olohuoneesta on käynti suojaisalle kaakkoon suuntautuvalle pihalle, jossa saat olla omassa rauhassa. Eteisessä on kattoon asti yltävät peilikaapistot. Yläkerrassa on kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta sekä aula, josta on helposti mahdollista tehdä makuuhuone seinä lisäämällä. Aulasta on käynti koko asunnon levyiselle terassille. Koti on muunneltavissa eri tarpeisiin sopivaksi.

Ulkoilumahdollisuudet ovat alueella ihan omaa luokkaansa! Tien toisella puolella on uimahalli ja pääkaupunkiseudun parhaat hiihtoladut. Lähistöllä on upeat peltomaiset lenkkimaastot. Vieressä on useita päiväkoteja ja kouluja, aivan vieressä on arvostettu Sotungin urheilulukio. Liikenneyhteydet ovat hyvät liikuitpa sitten autolla tai julkisilla. Valtaväylät kulkevat lähistöllä, bussilla pääsee Helsinkiin reilussa puolessa tunnissa.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu, tarvittavia remontteja on tehty, viimeisimpänä isona katon uusinta vuonna 2014. Tulevat suunnitellut remontit on tarkoitus hoitaa vastikerahoilla eli näihin ei tarvitse ottaa erillistä lainaa. Yhtiössä kerätään korjausvastiketta juuri näitä tulevia remontteja varten.

Ainoastaan yksityisesittelyjä. Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 tai noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.