Kerrostalo · 311 000 €

Oranssikuja 5 00430 Helsinki

84,0 m2, 4 huonetta

Heti vapaana uudenveroinen lapsiperheen unelma rauhallisella ja luonnonläheisellä sijainnilla Kuninkaantammessa!

Tässä toimivapohjaisessa asunnossa on avokeittiö, kolme makuuhuonetta, kylpyhuone saunalla sekä erillinen wc. Bonuksena vielä kaksi parveketta, jotka sijaitsevat talon molemmin puolin. Saat siis nauttia sekä aamu- että ilta-auringosta. Olohuoneesta käynti osittain lasitetulle parvekkeelle, joka on sisäpihalle päin.
2017 valmistuneessa talossa asut ilman remonttihuolia ja voit keskittyä itse elämiseen. Asunnolle kuuluu myös autopaikka autohallissa, joka myydään erillisenä osakkeena hintaan 21 000€.

Alueena Kuninkaantammi on kasvava ja kehittyvä, uusi kaupunginosa Helsingissä. Talon viereen on rakenteilla puistoalue, jonne tulee myös uimaranta. Keskuspuiston ulkoilureitit lähtevät lähes kotiovelta ja Pitkäkosken maja Vantaanjoen ulkoilureitteineen ovat nekin vain kivenheiton päässä.
Alueella toimii jo päiväkoti ja yksi 1. luokka. Alakoulu 1.-4. luokkalaisille valmistuu vuoteen 2022 mennessä. Nämäkin sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä asunnolta.

Lisätiedot ja oman esittelyaikasi voit varata:
Heidi Steinmetz LKV, LVV, KiAT
040 519 8668
heidi.steinmetz@redlkv.fi

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Pyydä minut käymään niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva myyntisuunnitelma.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.