Kerrostalo · 279 000 €

Oranssikuja 5 00430 Helsinki

61,0 m2, 3 huonetta

Valoisa ja toimivapohjainen kolmio Kuninkaantammesta Vennyn puiston kupeesta.

Tämän kodin sydän on avarassa keittiö-olohuoneessa, jossa on perheen mukava viettää yhteistä aikaa. Kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kiinteät kaapistot, myös eteisessä on liukuovikaapisto. Tilava kylpyhuone, jonne mahtuu hyvin pesutornikin. Taloyhtiöllä on viihtyisät ja siistit saunatilat, jonka yhteydessä on myös parveke vilvoittelua varten.
Tämän asunnon erikoisuus on oma tilava terassipiha, jossa on ihana nauttia kevät ja kesäpäivistä. Asunnolla on myös oma sisäänkäynti terassinpuolelta jos ei halua rappukäytävän kautta kulkea.

Asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus myös autohallipaikan ostoon. Asunnosta on suora kulku porraskäytävän kautta autohalliin eikä ulos tarvitse mennä.
Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2017 eikä isompia remontteja ole luvassa. Viihtyisää ja huoletonta asumista luvassa siis!

Kuninkaantammi on kehittyvä kaupunginosa Luoteis-Helsingissä Keskuspuiston kainalossa. Täällä on aikuisten ja lasten hyvä olla ja elää. Ulkoilu- ja leikkimahdollisuuksia tarjoutuu heti kotiovelta. Lapsille on uusi Vennyn puisto aivan vieressä ja Keskuspuiston ja Pitkäkosken ulkoilureiteille pääset niinikää suoraan kotiovelta.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin! Lisätiedot ja oman esittelyaikasi saat varattua:
Heidi Steinmetz LKV, LVV, KiAT
040 519 8668
heidi.steinmetz@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.