Kerrostalo · 189 500 €

Ohrakuja 4 01370 Vantaa

60,0 m2, 3 huonetta

Tarjolla täysin remontoitu, heti vapaa tehopohjainen kolmio putkiremontoidusta yhtiöstä, läheltä Tikkurilan palveluita!

Olohuoneeseen avautuvaan keittiöön on toteutettu hyvin kaappitilaa ja kodinkoneet on integroitu. Sävyt ja värimaailma on kauniin harmooninen, taittuen valkoisesta mustaan työtasojen ja välitilan ollessa lempeän harmaat väritykseltään. Muualla asunnossa vaaleat pinnat saavat kauniisti kontrastia lämminsävyisestä lattiasta.

Makuuhuoneet ovat neliöihin suhteutettuna tilavat, mahduttaen leveämmätkin sängyt hyvin. Isommasta makuuhuoneesta löytyy iso liukuovikaapisto, pienemmässä makuuhuoneessa kaksi seinäkaappia. Kylpyhuone on puolestaan kauttaaltaan uusittu huoneiston remontin yhteydessä ja samalla myös kylpyhuoneen tilaratkaisuja on saatu tehostettua entisestään. Tämä kaunis ja valoisa koti sijaitsee hissitalon 3. kerroksessa, mihin on esteetön kulku.

Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Näkymät miellyttävät silmää, nimittäin asunnosta avautuu avaran puistomaiset näkymät. Avarat näkymät korostuvat parvekkeella, mikä on koko huoneiston levyinen ja keittiöpäätyyn on tehty vielä erillinen syvennys, mihin mahtuu esim. pöytä tuoleineen varsin mukavasti.

Yhtiön tiloissa sijaitsee kellarivarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja ja sauna. Lähistöllä puolestaan mainiot ulkoilumaastot sekä mainiot kulkuyhteydet niin bussilla kuin junallakin!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kodinvaihtotarjous suoraan välittäjältä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.