Kerrostalo · 139 500 €

Ohrakuja 3 01370 Vantaa

43,0 m2, 2 huonetta

Nyt vapautumassa hissitalosta ylimmän kerroksen kauniisti remontoitu parvekkeellinen kaksio upeilla näkymillä! Asunnosta on esteettömän avarat näkymät Keravanjoen suuntaan! Itse asunto on pintaremontoitu syksyllä 2017. Pohjaratkaisu on mitä mainioin ja eteisaulasta on käynti tilavaan olohuoneeseen, minkä yhteydessä on myös keittiö. Samoin käynti parvekkeelle ja makuuhuoneeseen. Keittiöstä löytyy hyvän suunnittelun myötä mm. laskutilaa, astianpesukone ja korkea jääkaappipakastin-yhdistelmä. Kylpyhuone on kunnostettu putkiremontin yhteydessä. Eteisessä puolestaan on reilusti säilytystilaa sekä fiksusti harkittuna tilaan on asennettu kivilaattalattia.

Taloyhtiössä on mm. ikkuna-, katto- ja putkiremontit tehtynä. Tähän huoneistoon kohdentuu n. 29 970 euron suuruinen velkaosuus, mikä tullaan jyvittämään toukokuun aikana. Mikäli osakas ei vielä halua maksaa velkaosuutta, alkaa 1.6.2019 lukien 172,93 €/kk suuruinen rahoitusvastike, mikä muodostuu kolmesta eri lainasta (eli myös pienempiä lainaosuuksia on mahdollista maksaa pois).

Asunto myydään vuokrattuna. Irtisanomisaika sovittavissa joustavasti vuokralaisen kanssa. Ostaja voi halutessaan esittää ostotarjouksessa ehdon, että omistaja irtisanoo vuokralaisen. Vuokratuotto (huomitoituna jo tuleva n. 30 000 euron jyvitys hankintahintaan) on 4,56%.

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity välitystarjous asunnollesi!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.